• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

דלעת ערמונים ממולאה כל טוב טבעוני

8 מנות

8  דלעות ערמונים
מעט שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס

למילוי-
150 גרם קינואה מבושלת לריכוך במים מתובלים
שמן זית
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום
300 גרם פטריות פורטובלו, קצוצות דק
חופן פטריות פורצ׳יני, שרויות לריכוך וקצוצות
צרור בזיליקום קצוץ
50 גרם צנובר קלוי
50 גרם צימוקים
50 גרם שקדים קלויים קצוצים
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית מוסקט טחון
מלח, פלפל שחור

לרוטב-
300 גרם יין אדום
1/2 כוס סילאן
מעט שמן זית
3 שיני שום פרוסות
מלח, פלפל שחור
4 גבעולי מרווה


מאפינים

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור לחום בינוני, 180 מעלות.
  • לדלעות- מסירים את כיפת הדלעות (שומרים בצד) ומרוקנים בעדינות את הגרעינים. מעסים את הפנים והחוץ בשמן זית ומתבלים. מניחים על מגש אפיה עמוק כשהחתך פונה מטה, יוצקים את הרוטב והתיבול וצולים ללא כיסוי כשעה לריכוך. מצננים.
  • מכינים את המילוי- בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ והשום, מוסיפים פטריות, מתבלים ומטגנים קלות. מוסיפים את שאר המרכיבים ומתבלים.
  • ממלאים את הדלעות בתערובת כך שהיא תבלוט מעט מעל שפתם. מכסים במכסים.
  • מניחים את הדלעות בתבנית עם הרוטב. מכסים ואופים 1/2 שעה. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות, להזהבה.
  •  
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר