לטראפלס: 150 גרם שוקולד מריר 200 מ"ל שמנת מתוקה 50 גרם פרלינה לוז
לתחתית: 200 גרם עוגיות חמאה מפוררות 70 גרם חמאה מומסת 25 גרם קקאו
מילוי: 500 גרם גבינת שמנת 3 ביצים 30 גרם קורנפלור כפית משחת וניל 200 מ"ל שמנת חמוצה 230 גרם סוכר
אופן ההכנה
לטראפלס- מעל באן מארי מחממים שמנת ושוקולד. מערבבים פנימה פרלינה ויוצקים לקערה. מצננים לייצוב ויוצרים כדורים בקוטר 3 ס״מ. משמנים רינגים לאפיה בקוטר 7 ס"מ. לבסיס- במעבד מזון מעבדים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מרדדים בין שני ניירות אפיה ומקפיאים. קורצים בסיסים עם הרינגים ומעבירים למגש אפיה. לעוגה- מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את הבלילה עד 1/3 מגובה התבנית, מניחים את כדור הטראפל'ס ויוצקים מעל את יתרת התערובת, כך שתגיע ל-2/3 מגובה הרינג. אופים כ-30-40 דקות בחום של 130 מעלות להתייצבות. מצננים היטב ומגישים עם כדור טראפל'ס נוסף מעל.