• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

׳האלוהית׳- עוגת גבינה עם לב שוקולד

8 רינגים בקוטר 7 ס״מ

לטראפלס:
150 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם פרלינה לוז

לתחתית:
200 גרם עוגיות חמאה מפוררות
70 גרם חמאה מומסת
25 גרם קקאו

מילוי:
500 גרם גבינת שמנת
3 ביצים
30 גרם קורנפלור
כפית משחת וניל
200 מ"ל שמנת חמוצה
230 גרם סוכר


מאפינים

אופן ההכנה

לטראפלס- מעל באן מארי מחממים שמנת ושוקולד. מערבבים פנימה פרלינה ויוצקים לקערה. מצננים לייצוב ויוצרים כדורים בקוטר 3 ס״מ.
משמנים רינגים לאפיה בקוטר 7 ס"מ.
לבסיס- במעבד מזון מעבדים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מרדדים בין שני ניירות אפיה ומקפיאים. קורצים בסיסים עם הרינגים ומעבירים למגש אפיה.
לעוגה- מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצקים את הבלילה עד 1/3 מגובה התבנית, מניחים את כדור הטראפל'ס ויוצקים מעל את יתרת התערובת, כך שתגיע ל-2/3 מגובה הרינג.
אופים כ-30-40 דקות בחום של 130 מעלות להתייצבות.
מצננים היטב ומגישים עם כדור טראפל'ס נוסף מעל.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר