• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

מיני המבורגר עוף וזיתים על מאפינס תאנים

10 מנות

להמבורגר:
250 גרם חזה עוף
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 בצל קלוף ומגורר
2 קישואים מגוררים דק וסחוטים היטב
30 גרם זיתים מסוג קלמטה קצוצים
10 גרם צלפים, קצוצים
1 שן שום כתושה
1 ביצה
30 גרם פירורי לחם
1/2 כפית מלח
מעט שמן לטיגון
10 יחידות עגבניות שרי

למאפינס:
250 גרם קמח
6 גרם אבקת אפיה
2 גרם מלח
50 גרם סוכר
2 ביצים
1/4 ליטר מיץ תפוזים
40 מ"ל שמן קנולה
40 מ"ל שמן זית
100 גרם תאנים מיובשות, קצוצות
עלים מ-4 ענפי טימין


מאפינים

אופן ההכנה

מאפינס: מחממים תנור ל-190 מעלות.
מנפים חומרים יבשים לתוך קערת המיקסר, מוסיפים את החומרים הרטובים, התאנים והטימין. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבניות מאפינס מסיליקון משומנות, ולאופים עד להזהבה כ-14 דקות. מצננים על רשת.
המבורגר: מעבדים את כל המרכיבים, מערבבים היטב ומשהים לחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול.
מחממים מחבת עם מעט שמן לטיגון.
יוצרים המבורגרים בקוטר המאפינס ומטגנים קלות עד הזהבה.
מעבירים לתנור וצולים עוד 5-8 דקות. מעבירים לנייר סופג.
עגבניות: צולים את העגבניות בתנור בחום של 220 מעלות במשך 5 דקות. שומרים בטמפ' החדר.
להגשה: חוצים את המאפינס, מורחים מיונז ומניחים מעל את ההמבורגרים. מכסים בכיפת המאפינס ונועצים קיסם ועגבניית שרי צלויה. מגישים מיד כמתאבן.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר