• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

ורין קרמו מסקרפונה-רובי ג'לה תות, קציפת פירות יער וטוויל כשר לפסח/ללא גלוטן

12 כוסות

לקרמו מסקרפונה - רובי

קרם אנגלייז ישיר
285 גרם שמנת
כפית משחת וניל
60 גרם חלמון
70 גרם סוכר
14 גרם מסת ג׳לטין
160 גרם שוקולד רובי
250 גרם מסקרפונה

ג׳לה תות
30 גרם מים
30 גרם סוכר
28 גרם מסת ג׳לטין
150 גרם מחית תות

קציפת פירות יער
מחצית מקרמו המסקרפונה קר מאוד
20 גרם קומפאונד פטל

טוויל קרמל
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
30 גרם גלוקוזה
30 גרם קורנפלור
20 גרם אבקת שקדים
קורט מלח


אופן ההכנה

קרמו מסקרפונה רובי
לאנגלייז- מניחים את כל החומרים בסיר ומערבבים על קר. מבשלים לטמפ׳ של 84 מעלות ויוצקים אל מד ליטר בו מונחים הג׳לטין, השוקולד והמסקרפונה. טוחנים היטב בעזרת מוט בלנדר. מעבירים מחצית מהתערובת לקירור ואת היתרה מחלקים בין כוסות ההגשה. מצננים היטב.

ג׳לה תות
מרתיחים מים וסוכר. מתיכים את הג׳לטין ומערבבים עם המחית. מצננים מעט ויוצקים לכוסות מעל הקרמו ומקפיאים.

קציפת פירות יער
מקציפים את שני החומרים עד לקבלת קציפה רכה ויציבה. מעבירים לשק זילוף וממלאים מעל ג׳לה התות. מעבירים לקירור.

טוויל קרמל
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.  בסיר מחממים חמאה, סוכר וגלוקוזה. מוסיפים יבשים לערבוב קל. מניחים כמות של כפית מהתערובת בתבנית שקעים מסיליקון ואופים 8-10 דקות. מצננים ומשחררים. מניחים על נייר סופג.

הרכבה
מניחים את הטוויל על שפת הכוס ומעטרים בזילוף קרם ותות טרי.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר