• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

חזה עוף מוקפץ עם ירקות ירוקים

6 מנות

אם אי אפשר לצאת למסעדה- נביא את המסעדה הביתה.
מנה מהירה וסופר טעימה.
עיקר העבודה הוא בהכנה מקדימה של חלקי המתכון.

לעוף-
1 ק״ג חזה עוף שלם, נקי וחתוך לקוביות של 3*3 ס״מ
3 שיני שום כתושות
2 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר מגורר
50 גרם רוטב סויה
50 גרם רוטב טריאקי

40 גרם קורנפלור

5 כפות שמן תירס/קנולה

לרוטב-
120 גרם רוטב צ׳ילי מתוק
40 גרם רוטב סויה
50 גרם רוטב טריאקי
כף שמן שומושם
50 גרם מירין (יין אורז מתוק)
40 גרם חומץ אורז
30 גרם סוכר חום
1/2 כפית מלח

לירקות-
4 שיני שום פרוסות דק
3 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר קצוץ
1 פלפל צ׳ילי ירוק, קצוץ
1 בצל גדול, חתוך לקוביות גדולות
1 קולרבי, קלוף, חצוי, פרוס וחתוך לקוביות דקות
1 כרוב סיני, מופרד לעלים, חצוי וחתוך לקוביות גדולות
1/2 צרור עלי כוסברה, כולל גבעולים, קצוצים

100 גרם שומשום קלוי


מאפינים

אופן ההכנה

  • מניחים בקערה את קוביות העוף ומערבבים עם השום, ג׳ינג׳ר, סויה וטריאקי. משהים לשעה.
  • מערבבים את העוף עם הקורנפלור ומערבבים היטב לכיסוי.
  • לרוטב- מניחים את כל החומרים בסיר, מביאים לרתיחה ומצמצמים כ-10 דקות להסמכה.
  • מחממים ווק רחב ומוסיפים שמן. מניחים חלק מקוביות העוף בשכבה אחידה ולא עמוסה. מטגנים לזהבה. מוציאים, שומרים בכלי נפרד וממשיכים עם יתרת העוף.
  • באותו ווק, מטגנים שום, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי דקותיים.  מוסיפים את הבצל והקולרבי ומטגנים לזהבה.
  • מוסיפים את הכרוב והכוסברה וממשיכים לטגן להזהבה.
  • מוסיפים לווק את העוף המטוגן והרוטב, מערבבים הכל יחדיו, מוסיפים שומשום ומגישים עם אורז לבן.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

 

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר