1 ק"ג קמח לחם קשה 40 גרם שמרים יבשים 60 גרם סוכר 50 גרם דבש 20 גרם מלח 100 גרם שמן קנולה 200 גרם ביצים כ-350 גרם מים
150 גרם צימוקי דובדבנים, קצוצים
ביצה טרופה להברשה
אופן ההכנה
שמים את החומרים היבשים בקערת המיקסר ומערבבים היטב. מוסיפים במהירות איטית את הנוזלים ולשים עד קבלת בצק אחיד וחלק. לשים כ- 10 דקות. מוסיפים צימוקי דובדבנים.
מניחים להתפחה בכלי מכוסה, להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-8 חלקים (שוקלים את הבצק ומחלקים ל-8), מרדדים כל חלק ומעצבים לגליל. קולעים מכל 4 חלקים חלה, בצורה עגולה, כמו #. מניחים על תבנית ומכסים. מתפיחים להכפלת הנפח.
מברישים בביצה טרופה.
אופים בחום של 170 מעלות במשך 25 דקות ומצננים היטב לפני הפריסה.