• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

חלת שוקולד

2 חלות

לבצק:
½ ק"ג קמח לחם קשה
180 גרם חלב או מים
16 גרם שמרים יבשים
80 גרם סוכר אינוורטי או דבש
8 גרם מלח
2 ביצים
60 גרם שמן קנולה

למילוי השוקולד:
100 גרם אבקת סוכר
75 גרם אבקת אגוזי לוז קלויים
10 גרם קורנפלור
90 גרם חמאה קרה
70 גרם פרלינה
1 ביצה
6 גרם רום כהה
100 גרם שוקולד חלב, מומס וקר

להברשה:
ביצה טרופה
2 חלמונים טרופים
מעט מלח
מעט סוכר

סוכר גבישי/ ברס לוז לקישוט

לסיום:
סירופ סוכר חם (2:1)


מאפינים

אופן ההכנה

הבצק: מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים, לשים – 8-10 דקות, עד למבחן חלון הגלוטן – מותחים פיסת בצק בעזרת ידיים מקומחות לעלה דק שאינו נקרע. מעבירים לקערה משומנת, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומתפיחים עד הכפלת הנפח.

המילוי:
במעבד מזון או במיקסר מצויד בוו גיטרה מניחים את החומרים היבשים וטוחנים היטב. מוסיפים חמאה ופרלינה, טוחנים ומוסיפים את הביצה והרום. מסיימים עם הוספת השוקולד המומס ומעבדים עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים לקירור.

ההרכבה:
מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים שווים ומניחים למנוחה של 20 דקות מכוסה. מרדדים כל עלה למלבן, מזלפים 'צינור' מהמילוי וסוגרים לגלילה הדוקה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומעטרים בברס. בעזרת מספריים יוצרים דוגמה בבצק. מכסים ומתפיחים עד להתפחה של 80% .
אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות.
עם הוצאת החלה מהתנור, מברישים מיד בסירופ הסוכר החם. מגישים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר