• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טארט מקארון

ל-10 יחידות

מצרכים לבצק:
200 גרם קמח
60 גרם אבקת שקדים
140 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
60 גרם אבקת סוכר
40 גרם חלמון

למילוי:
60 גרם אבקת שקדים
60 גרם אבקת סוכר
120 גרם מרציפן גולמי 50% שקדים, חתוך לקוביות
100 גרם חמאה רכה
40 גרם קמח
1 ביצה
100 גרם דובדבני אמרנה, מסוננים

לציפוי מקארון
85 גרם אבקת שקדים
130 גרם אבקת סוכר
15 גרם קורנפלור
70 גרם חלבון
30 גרם סוכר
מעט צבע מאכל סגול


מאפינים

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

  • מכניסים את החומרים היבשים והחמאה הקרה למעבד מזון וטוחנים לתערובת פירורית.
  • מוסיפים חלמון ומעבדים לפירורים לחים.
  • מאחדים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומצננים לשעה.
  • מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  • מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ ומרפדים את תבניות הטארט.
  • מרפדים בניילון נצמד או נייר אפיה ומניחים משקולת (קטניות, אורז) מעל.
  • מצננים שוב ל-15 דקות ואופים 15 דקות.
  • מוציאים את המשקולות ומחזירים לעוד 8 דקות אפיה. מצננים.
  • מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.

הכנת המילוי:

  • מעבדים את כל החומרים, למעט הדובדבנים, במיקסר מצויד בוו גיטרה.
  • מעבירים לשק זילוף וממלאים את בצקים החצי אפויים, 2/3 מגובהם.
  • משבצים 5-6 דובדבני אמרנה מעל. אופים 8 דקות. מצננים.

לציפוי המקרון:

  • מנפים אבקת שקדים, אבקת סוכר וקורנפלור. ב
  • מיקסר מצויד בבלון הקצפה, מקציפים חלבונים, צבע וסוכר 10 דקות, למרנג יציב מאוד.
  • מקפלים את היבשים לתוך המרנג בתנועות מהירות ומעבדים בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה, חלקה ומבריקה.
  • מזלפים את תערובת המקארון מעל הטארטים, כך שהתערובת תכסה את כל המילוי.
  • אופים בחום של 150 מעלות כ-15-17 דקות. מצננים היטב.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר