• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טארט פלורנטין- פיסטוק-שוקולד

תבנית בקוטר 22 ס"מ

לבצק-
220 גרם קמח
60 גרם אבקת סוכר
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלבון

למילוי פלורנטין-
40 גרם שמנת מתוקה
50 גרם סוכר
40 גרם חמאה
50 גרם דבש
20 גרם גלוקוזה
60 גרם שקדים גרוסים

לקרם פיסטוק-
150 גרם שוקולד לבן
150 גרם שמנת מתוקה
10 גרם מחית פיסטוק

לקרם שוקולד חלב-תפוז-
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שמנת מתוקה
זסט מתפוז אחד



עוגת דבש ותמרים

אופן ההכנה

  • לבצק- מערבלים במעבד מזון את כל החומרים היבשים לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלבון ומעבדים עד קבלת פירורי בצק לחים. עוטפים ומצננים לשעה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ ומרפדים תבנית טארט. מניחים מעל משקול ואופים אפייה עיוורת של 15 דקות ב-160 מעלות. מסירים את המשקולת ואופים עוד 15 דקות להזהבה מלאה. מצננים.
  • לתערובת הפלורנטין- שמים בסיר סוכר, חמאה, שמנת, גלוקוזה ודבש, מביאים לרתיחה ומבשלים לטמפרטורה של 118 מעלות צלסיוס (כדור רך, soft ball). מוסיפים את השקדים, מערבבים היטב ויוצקים אל הטארט. אופים ב-160 מעלות כ-17 דקות. מצננים.
  • לקרם פיסטוק- מתיכים את השוקולד, השמנת והפיסטוק. מצננים ל-6 שעות ומקציפים לקרם חלק ויציב. ממלאים את הטארט בשכבה אחידה.
  • לקרם שוקולד חלב-תפוז- מתיכים את השוקולד, שמנת וזסט תפוז. מצננים ל-6 שעות ומקציפים לקרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף מצויד בצנתר חלק מספר 8 מזלפים מעל הטארט. מאבקים קלות באבקת קקאו ומצננים ל-5 שעות לפני ההגשה.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר