• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טארט שוקולד דבש

10 מנות

מצרכים לבצק:
200 גרם קמח
80 גרם אבקת שקדים
60 גרם אבקת סוכר
110 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה

למילוי טופי:
30 גרם דבש
200 גרם סוכר חום כהה
10 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
50 גרם חמאה
2 גרם מלח
100 גרם חלב מרוכז ממותק

לגנאש:
250 גרם שוקולד מריר
80 גרם שוקולד חלב
200 גרם שמנת מתוקה
50 גרם דבש
קורט מלח
50 גרם שמן קנולה

לקישוט:
דיסקיות שוקולד מריר מטומפרר (לא חובה)


מאפינים

אופן ההכנה

אופן ההכנת הבצק:
במעבד מזון טוחנים חומרים יבשים ואבקת שקדים.
מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית, מוסיפים ביצה ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי לח.
מהדקים, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך חצי שעה לפחות.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומרפדים 12 תבנית טארט אישיות בקוטר 12 ס"מ.
מניחים משקולת ומכניסים למקרר לחצי שעה נוספת.
אופים אפייה עיוורת 15 דקות, מסירים משקולת ואופים עוד 8 דקות להזהבה מלאה.

הכנת הטופי:
מניחים את כל החומרים בסיר, מביאים לרתיחה טובה ומסירים מהאש.
מצננים מעל ויוצקים שכבה אחידה על כל אחת מהקלתיות.
מחזירים לתנור לאפייה קצרה של 8 דקות.
מצננים היטב.

הכנת הגנאש:
מתיכים שוקולדים מעל באן מארי.
בנפרד מרתיחים שמנת, מלח ודבש.
מחברים את שתי התערובות בשלבים ומוסיפים גם את השמן וטוחנים היטב בעזרת בלנדר מוט.
יוצקים מהתערובת על שכבת הטופי שבתבנית ומעבירים לייצב בקירור.
מניחים מעל את דיסקיות השוקולד.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר