אופן ההכנה
- מרדדים את הבצק לעלה מלבני בגודל של 30*40 ס״מ. מניחים על גבי נייר אפייה.
- מיישרים וחושפים את עלי הבצק בהיקפו, כך שיוכלו לעלות ולהתפתח יפה באפייה.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- קולפים, מגלענים, חוצים ופורסים את תפוחי העץ.
- חורצים מסגרת פנימית (קונטור) בעזרת סכין חדה.
- מחררים את הבצק בעזרת מזלג ומורחים שכבת ריבה עדינה במרכזו.
- לוקחים קבוצה מפרוסות התפוחים ופותחים למן מניפהץ מניחים על בסיס הבצק. ממלאים כך את כל חלל הבצק המרכזי.
- מפזרים מעל מעט סוכר ומברישים את שולי הבצק בביצה.
- דוחסים בעזרת סכין כהה את שולי הבצק פנימה ליצירת דוגמא.
- אופים את הטארט 35 דקות להזהבה עמוקה.
מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.