• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טארט תפוח, אגס, פיסטוק ואמרנה

תבנית טארט 20x14 ס״מ

לבצק פריך:
180 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים מולבנים
40 גרם סוכר
130 גרם חמאה קרה
1 ביצה

לקרם פיסטוק:
70 גרם אבקת שקדים מולבנים
70 גרם חמאה
70 גרם אבקת סוכר
25 גרם קורנפלור
20 גרם משחת פיסטוק (להשיג בחנויות מתמחות)
1 ביצה
10 גרם אמרטו

לפירות:
1 אגס, קלוף, מגולען וחתוך לשישיות
1 תפוח, קלוף, מגולען וחתוך לשמיניות
80 גרם דובדבני אמרנה

לזיגוג וקישוט:
מעט נפאז' (זיגוג מבריק שניתן להשיג בחנויות המתמחות)
פיסטוקים שלמים
אבקת סוכר


טארט פיסטוק ודובדבני אמרנה

אופן ההכנה

  • מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים קמח, סוכר ואבקת שקדים. מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.
  • מוסיפים ביצה ומעבדים עד לקבלת פירורי בצק גדולים ולחים. מוציאים מהמכשיר, מאחדים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומאפסנים במקרר במשך כחצי שעה.
  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 4 מ"מ ומניחים בתבנית טארט.
  • מניחים משקולת לאפייה עיוורת (מסדרים נילון נצמד עמיד בחום או נייר אלומיניום על גבי הקלתיתו שמים קטניות כמשקולת). מצננים 20 דקות בצורה זו ומחממים תנור ל-170 מעלות.
  • אופים את הקלתית אפייה עיוורת במשך כ-15 דקות. מסירים את המשקולת ואופים 5 דקות נוספות לייבוש הבסיס. מצננים קלות.
  • מכינים קרם פיסטוק: טוחנים שקדים, אבקת סוכר וקמח במעבד מזון. מוסיפים חמאה, ביצה, משחת פיסטוק ואמרטו ומעבדים עד שמתקבל קרם אחיד.
  • מורחים את הקרם על קלתית הבצק הקרה ומסדרים מעל את הפירות בצורת מניפה.
  • אופים במשך 35-45 דקות, עד שפני הטארט מזהיבים ויציבים למגע.
  • מזגגים את הקרם בנפאז' ומעטרים בפיסטוק, אמרנה ואבקת סוכר.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר