• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טארט תפוח, אגס, פיסטוק ואמרנה

תבנית טארט 20x14 ס״מ

לבצק פריך:
180 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים מולבנים
40 גרם סוכר
130 גרם חמאה קרה
1 ביצה

לקרם פיסטוק:
70 גרם אבקת שקדים מולבנים
70 גרם חמאה
70 גרם אבקת סוכר
25 גרם קורנפלור
20 גרם משחת פיסטוק (להשיג בחנויות מתמחות)
1 ביצה
10 גרם אמרטו

לפירות:
1 אגס, קלוף, מגולען וחתוך לשישיות
1 תפוח, קלוף, מגולען וחתוך לשמיניות
80 גרם דובדבני אמרנה

לזיגוג וקישוט:
מעט נפאז' (זיגוג מבריק שניתן להשיג בחנויות המתמחות)
פיסטוקים שלמים
אבקת סוכר


טארט פיסטוק ודובדבני אמרנה

אופן ההכנה

  • מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים קמח, סוכר ואבקת שקדים. מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.
  • מוסיפים ביצה ומעבדים עד לקבלת פירורי בצק גדולים ולחים. מוציאים מהמכשיר, מאחדים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומאפסנים במקרר במשך כחצי שעה.
  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 4 מ"מ ומניחים בתבנית טארט.
  • מניחים משקולת לאפייה עיוורת (מסדרים נילון נצמד עמיד בחום או נייר אלומיניום על גבי הקלתיתו שמים קטניות כמשקולת). מצננים 20 דקות בצורה זו ומחממים תנור ל-170 מעלות.
  • אופים את הקלתית אפייה עיוורת במשך כ-15 דקות. מסירים את המשקולת ואופים 5 דקות נוספות לייבוש הבסיס. מצננים קלות.
  • מכינים קרם פיסטוק: טוחנים שקדים, אבקת סוכר וקמח במעבד מזון. מוסיפים חמאה, ביצה, משחת פיסטוק ואמרטו ומעבדים עד שמתקבל קרם אחיד.
  • מורחים את הקרם על קלתית הבצק הקרה ומסדרים מעל את הפירות בצורת מניפה.
  • אופים במשך 35-45 דקות, עד שפני הטארט מזהיבים ויציבים למגע.
  • מזגגים את הקרם בנפאז' ומעטרים בפיסטוק, אמרנה ואבקת סוכר.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר