• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › בלוג

טיפים למשתמש במנגל

  • לצולים בשר על פחמים ,מומלץ להצטייד בגריל איכותי, עם פתחי אוורור, רשת צלייה מנירוסטה, מלקחי מתכת ופיסת קרטון/ פלסטיק קשיח לליבוי האש.
  • להשתמש בפחמים יבשים לחלוטין מאיכות מעולה, (מומלץ להשתמש הפחמים של עצי זית או הדרים). לא מומלץ להדליק את הפחמים עם חומרי בעירה סינתטיים אלא בחומרים טבעיים (זרדים או נייר). למי שלא יכול לוותר על אמצעי הדלקה סינתטיים, ישנם פחמים דחוסות עם מעט נפט- "הרע במיעוטו".
  • בכדי לקבל ניחוחות טובים יותר למוצר הנצלה, כדאי להניח על הפחמים הלוהטים, ממש לפני הצליה, עשבי תיבול טריים כגון: רוזמרין, טימין וטרגון. (ניתן גם להשתמש בעשבי תיבול פרא בשטח).
  • מומלץ דרך קבע לאפסן ברכב בקבוק שמן זית משובח, בתוך בקבוק 1/2 ליטר מפלסטיק ולהשתמש בו לבישולים. לאלה ששפתותיהם נסדקו מרוב יובש, תוכל מריחת השמן על השפתיים להקל מאוד.
  • ניתן להכין בבית מישרה או תערובת תיבול למינן, ובכך ניתן להשביח את המנות בשטח. לדוגמא: רוטב ויניגרט המורכב מכוס שמן זית, 1/3 כוס חומץ בין יין, 2 שיני שום כתושות, 1/2 כפית מלח, 1 כפית סוכר, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי, עירית קצוצה או כל עשב תיבול אחר. מכניסים הכל לתוך צנצנת אטומה, מנערים ומשתמשים הן לבשר, דגים, ירקות על פחמים ולתיבול סלטים למינם.
  • והכי הכי חשוב- לא ללכלך ולהשאיר הרי אשפה. בכל זאת חוגגים יומלדת למולדת…

 

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר