• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טירמיסו

תבנית 15x22 ס״מ

לבישקוטי סבוייארדי
2 ביצים
80 גרם סוכר
60 גרם קמח
20 גרם קורנפלור
אבקת סוכר לאיבוק

לזביונה
3 חלמונים
100 גרם סוכר
50 גרם מים

לקרם מסקרפונה
250 גרם שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
כפית משחת וניל

לסירופ
300 גרם אספרסו חזק וחם
50 גרם ברנדי
50 גרם אבקת סוכר

אבקת קקאו לעיטור


אופן ההכנה

לבישקוטי- מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות לקציפה יציבה וסמיכה. מנפים מעל את הקמח והקורנפלור ומקפלים. משטחים על מגש אפייה מרופד בנייר לעובי של 5 מ״מ. מאבקים בנדיבות באבקת סוכר ואופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות. מחלקים לשני חלקים התואמים את מידת כלי ההגשה.
לזביונה- מניחים חלמונים, סוכר ומים בקערה ומניחים מעל סיר מים רותחים. מקציפים ללא הפסקה כ-5 דקות עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מסירים מהאש ומצננים.
בקערה מקציפים את המסקרפונה עם הווניל והשמנת לקרם סמיך, אך לא יציב מידי. מקפלים בעדינות את הזביונה
לסירופ- מערבבים את כל החומרים.
להרכבה- מניחים בישקוטי בתחתית כלי ההגשה ומספיגים עם מחצית מכפות הסירופ. יוצקים מעל מחצית מקרם המסקרפונה ומשטחים. מניחים מעל את הבישקוטי השני, מספיגים עם יתרת הסירופ ומורחים או מזלפים מעל את יתרת הקרם. מאבקים בנדיבות באבקת קקאו, מכסים ומעבירים לקירור של 4 שעות לפחות.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר