תבנית 15x22 ס״מ
לבישקוטי סבוייארדי
2 ביצים
80 גרם סוכר
60 גרם קמח
20 גרם קורנפלור
אבקת סוכר לאיבוק
לזביונה
3 חלמונים
100 גרם סוכר
50 גרם מים
לקרם מסקרפונה
250 גרם שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
כפית משחת וניל
לסירופ
300 גרם אספרסו חזק וחם
50 גרם ברנדי
50 גרם אבקת סוכר
אבקת קקאו לעיטור

אופן ההכנה
לבישקוטי- מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות לקציפה יציבה וסמיכה. מנפים מעל את הקמח והקורנפלור ומקפלים. משטחים על מגש אפייה מרופד בנייר לעובי של 5 מ״מ. מאבקים בנדיבות באבקת סוכר ואופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות. מחלקים לשני חלקים התואמים את מידת כלי ההגשה.
לזביונה- מניחים חלמונים, סוכר ומים בקערה ומניחים מעל סיר מים רותחים. מקציפים ללא הפסקה כ-5 דקות עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מסירים מהאש ומצננים.
בקערה מקציפים את המסקרפונה עם הווניל והשמנת לקרם סמיך, אך לא יציב מידי. מקפלים בעדינות את הזביונה
לסירופ- מערבבים את כל החומרים.
להרכבה- מניחים בישקוטי בתחתית כלי ההגשה ומספיגים עם מחצית מכפות הסירופ. יוצקים מעל מחצית מקרם המסקרפונה ומשטחים. מניחים מעל את הבישקוטי השני, מספיגים עם יתרת הסירופ ומורחים או מזלפים מעל את יתרת הקרם. מאבקים בנדיבות באבקת קקאו, מכסים ומעבירים לקירור של 4 שעות לפחות.