10 מנות
לגנאש:
80 גרם סוכר
20 גרם מים
50 מ"ל שמנת מתוקה חמה
50 מ"ל קרם קוקוס חם
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
30 גרם חמאה רכה
20 מ"ל רום כהה
למרק מוקה:
160 מ"ל חלב קוקוס
160 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית משחת וניל
3 גרם אבקת נס קפה
3 חלמונים
120 גרם סוכר
לטוויל:
25 גרם חמאה
30 גרם סוכר
10 גרם גלוקוזה
2 גרם אבקת נס קפה מומסת ב-2 כפות מים חמים
30 גרם שקדים גרוסים

אופן ההכנה
גנאש: מכינים קרמל מהסוכר ומהמים. פותחים אותו בעזרת שמנת מתוקה וקרם קוקוס חמים.
מוסיפים שוקולד קצוץ וממיסים. מוסיפים חמאה ורום ומצננים מעט.
יוצקים למסגרת 40X20 ומצננים היטב לייצוב.
חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מצפים בקקאו ושומרים בהקפאה.
מרק מוקה: בסיר מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס, שמנת מתוקה, קפה ווניל.
טורפים בנפרד את החלמונים עם הסוכר.
משווים טמפרטורה בין הנוזל לחלמונים, מחזירים את התערובת לסיר וממשיכים לבחוש את התערובת על אש נמוכה עד שהיא מסמיכה ומגיעה לטמפרטורה של 86 מעלות. (אסור להרתיח!).
מעבירים את התערובת למי קרח וממשיכים לבחוש עד לקירור, מעבירים לכלי אטום. ניתן לשמור בקירור מס' ימים.
טוויל: בקלחת ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר, קפה, גלוקוזה ושקדים גרוסים. מבשלים עד ל-110 מעלות.
משטחים על משטח סיליקון, מניחים מעל עוד יריעת סיליקון ומרדדים לעלה דק מאוד.
מסירים את שכבת הסיליקון העליונה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 8-10 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.
להגשה: מוזגים מעט מרק מוקה, מניחים קוביית טראפלס ונועצים טוויל מעל.