• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

טראפלס שוקולד וקרמל במרק מוקה

10 מנות

לגנאש:
80 גרם סוכר
20 גרם מים
50 מ"ל שמנת מתוקה חמה
50 מ"ל קרם קוקוס חם
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
30 גרם חמאה רכה
20 מ"ל רום כהה

למרק מוקה:
160 מ"ל חלב קוקוס
160 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית משחת וניל
3 גרם אבקת נס קפה
3 חלמונים
120 גרם סוכר

לטוויל:
25 גרם חמאה
30 גרם סוכר
10 גרם גלוקוזה
2 גרם אבקת נס קפה מומסת ב-2 כפות מים חמים
30 גרם שקדים גרוסים


מאפינים

אופן ההכנה

גנאש: מכינים קרמל מהסוכר ומהמים. פותחים אותו בעזרת שמנת מתוקה וקרם קוקוס חמים.
מוסיפים שוקולד קצוץ וממיסים. מוסיפים חמאה ורום ומצננים מעט.
יוצקים למסגרת 40X20 ומצננים היטב לייצוב.
חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מצפים בקקאו ושומרים בהקפאה.
מרק מוקה: בסיר מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס, שמנת מתוקה, קפה ווניל.
טורפים בנפרד את החלמונים עם הסוכר.
משווים טמפרטורה בין הנוזל לחלמונים, מחזירים את התערובת לסיר וממשיכים לבחוש את התערובת על אש נמוכה עד שהיא מסמיכה ומגיעה לטמפרטורה של 86 מעלות. (אסור להרתיח!).
מעבירים את התערובת למי קרח וממשיכים לבחוש עד לקירור, מעבירים לכלי אטום. ניתן לשמור בקירור מס' ימים.
טוויל: בקלחת ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר, קפה, גלוקוזה ושקדים גרוסים. מבשלים עד ל-110 מעלות.
משטחים על משטח סיליקון, מניחים מעל עוד יריעת סיליקון ומרדדים לעלה דק מאוד.
מסירים את שכבת הסיליקון העליונה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 8-10 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.
להגשה: מוזגים מעט מרק מוקה, מניחים קוביית טראפלס ונועצים טוויל מעל.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר