דף בית › כללי ייעוץ קולינארי סדנת ניהול והקמת עסק "על קצה המזלג" נלמד מהם החסרונות/יתרונות של המצב בו את/ה הוא העסק. כיצד למכור את עצמך וכיצד לנהל עסק במגוון תחומים מלבד ייצור המוצרים. לפרטים נוספים › פתיחת מסעדה / בית קפה / עסק בענף המזון ייעוץ והכוונה מקצועית לחברות קייטרינג. בניית תפריט לבתי קפה/ מסעדות/ עסקי מזון. הכשרת צוות עובדים. פיקוח וניהול עסקי מזון. גיוס עובדים – טבחים/ קונדיטורים. סדנא לניהול והקמת עסק – "על לפרטים נוספים › השכרת כיתות / סט לצילומים השכרת כיתות למסעדות להדגמת בישול או הדגמת מנות למלצרים. כיתה מאובזרת פרונטאלית ומעשית נוחה להדגמת מנות חדשות בתפריט. השכרת כיתה לצילומי תוכניות בישול כיתת בישול הופכת לסט צילומים. אפשרות להתאמה לפרטים נוספים ›