• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות פתיחה

כדורי עוף פריכים על סלט מלון, תפוחים, בוטנים, וקולרבי בויניגרט דבש אסיאתי

12 מנות

לכדורי העוף-
250 גרם עוף טחון (פרגית או חזה)
1/2 זר פטרוזיליה, קצוץ
1/2 זר בזיליקום, קצוץ
50 גרם עגבניות מיובשות, מסוננות משמן
1 בצל קלוף וחתוך לרבעים
1 ביצה
3 כפות רוטב סויה
50 גרם שמן זית
כ-½ כוס פירורי לחם
50 גרם שומשום קלוי
מלח, פלפל
קליפה מגוררת מלימון אחד
שומשום, פרג, קצח לציפוי
שמן לטיגון עמוק
לסלט-
2 מלפפונים
1/2 מלון קטן, קלוף ומגולען
200 גרם עגבניות שרי, חצויות
100 גרם אפונת שלג, חתוכה למקטעים בגודל של 1 ס״מ
100 גרם פטריות שימאג׳י, מופרדות (בעונה)
100 גרם נבטי שעועית עבים
1 פלפל צ׳ילי אדום, קצוץ
גרגרים מרימון אחד
100 גרם אפונת ווסאבי כתושה
עלים מצרור עלי נענע, קרועים
עלים מחצי צרור כוסברה, קרועים
לרוטב-
2 שיני שום קלופות
200 גרם מיץ ליים
2 כפות דבש
2 כפות רוטב דגים (נאם פלא)
2 כפות שמן שומשום כהה
כף שמן צ׳ילי אדום
2 כפות שמן זית
מלח


מאפינים

אופן ההכנה

לכדורי העוף- מכניסים את כל המרכיבים, למעט העוף ופירורי הלחם, למעבד מזון וטוחנים למחית אחידה. מעבירים לקערה, מוסיפים את העוף ופירורי הלחם, מערבבים היטב ומשהים ל1/2 שעה. אם התערובת רכה מידי לאחר המנוחה ניתן להוסיף עוד מעט פירורי לחם. יוצרים מהתערובת כדורי במשקל 25 גרם. מצננים.

לסלט- חותכים את המלפפון והמלון לז׳וליין ומניחים בקערה עם יתרת חומרי הסלט.

לרוטב- מניחים את כל החומרים בקנקן וטוחנים למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה-  מחממים שמן לטיגון עמוק, מצפים את כדורי העוף בתערובת הזרעים ומטגנים להזהבה כ-2 דקות. מעבירים לנייר סופג. מערבבים את החומרי הסלט עם הרוטב, עורמים על צלחת, מניחים מעל את כדורי העוף ומגישים מיד.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר