8 מנות
20 יחידות כנפי עוף-מחולקות לשניים ונקיות
60 גרם סוכר
100 גרם חומץ טבעי
50 גרם מים
כף שמן שומשום
50 גרם רוטב סויה
50 גרם רוטב תמרהינדי
50 גרם קטשופ
50 גרם רוטב ברביקיו
4 שיני שום קצוצות
2 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי קצוץ
כף רוטב דגים
כפית רוטב סירירצ׳ה
כף סילאן
שומשום קלוי

אופן ההכנה
- מנקים וחוצים את הכנפיים. מניחים על מגש מרופד בנייר אלומיניום ושורפים את הנוצות עם מבער.
- לרוטב- בסיר רחב, יוצרים קרמל כהה מהסוכר ומוסיפים את החומץ. מוסיפים את כל יתר החומרים לסיר לקבלת רוטב אחיד, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הכנפיים.
- מבשלים על להבה בינונית/נמוכה 20 דקות, הופכים את הכנפיים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.
- מוציאים את הכנפיים ומצמצמים את הרוטב לסירופ.
- מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ויוצקים מעל את הרוטב.
- צולים בתנור בחום מקסימאלי של 220 מעלות כ-15 דקות לקבלת צריבה.
- מגישים עם שומשום קלוי מעל.