• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

כנפי עוף דביקות

8 מנות

20 יחידות כנפי עוף-מחולקות לשניים ונקיות

60 גרם סוכר

100 גרם חומץ טבעי
50 גרם מים

כף שמן שומשום
50 גרם רוטב סויה
50 גרם רוטב תמרהינדי

50 גרם קטשופ
50 גרם רוטב ברביקיו

4 שיני שום קצוצות
2 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי קצוץ

כף רוטב דגים
כפית רוטב סירירצ׳ה
כף סילאן

שומשום קלוי


מאפינים

אופן ההכנה

  • מנקים וחוצים את הכנפיים. מניחים על מגש מרופד בנייר אלומיניום ושורפים את הנוצות עם מבער.
  • לרוטב- בסיר רחב, יוצרים קרמל כהה מהסוכר ומוסיפים את החומץ. מוסיפים את כל יתר החומרים לסיר לקבלת רוטב אחיד, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הכנפיים.
  • מבשלים על להבה בינונית/נמוכה 20 דקות, הופכים את הכנפיים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.
  • מוציאים את הכנפיים ומצמצמים את הרוטב לסירופ.
  • מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ויוצקים מעל את הרוטב.
  • צולים בתנור בחום מקסימאלי של 220 מעלות כ-15 דקות לקבלת צריבה.
  • מגישים עם שומשום קלוי מעל.
  •  
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר