500 גרם גבינת טוב טעם 2 תפוחי עץ מסוג גרני סמית, מגוררים 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, מגורר 120 גרם סולת 100 גרם קמח תופח 3 ביצים 100 גרם סוכר 50 גרם צימוקים קצוצים ½ כפית משחת וניל
חמאה לטיגון/שמן לטיגון עמוק
שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מניחים למנוחה לכ-30 דקות. מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 160 מעלות. צרים לביבות עגולות בעזרת ידיים משומנות ומטגנים בעדינות כ-2 דקות. מעבירים לנייר סופג ומגישים עם שמנת חמוצה.