• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחם מלא גרעינים מהיר

תבנית אינגליש קייק 30*10 ס״מ

למרות שמדובר בלחם עם נראות של התפחות ולישות ארוכות, באופן יחסי מדובר בהכנה פשוטה. הכריכים שלכם יודו לכם. הלחם המושלם לכריכים.

לגרעינים-
20 גרם גרעיני דלעת קלופים
20 גרם צ׳יה
35 גרם זגעי פשתן
35 גרם גרעיני חמנייה קלופים
45 גרם שומשום לבן

לבצק-
300 גרם קמח לחם לבן
100 גרם קמח שיפון מלא
12 גרם שמרים יבשים
7 גרם מלח ים
50 גרם סילאן
15 גרם דבש
50 גרם שמן זית
400 גרם מים

לסיום-
50 גרם שמן זית


מאפינים

אופן ההכנה

  • קולים את הגרעינים (הכי מהיר וקל להניח על צלחת שטוחה ולקלות במיקרוגל בעוצמה מקסימלית ל-3-5 דקות). מצננים.
  • בקערת מיקסר מצויד בוו גיטרה מניחים את החומרים יבשים, הסוכרים והשמן.
  • מפעילים ומוסיפים את המים. לשים במהירות נמוכה 5 דקות. הבצק יראה מאוד דביק וזה בסדר.
  • מגבירים את מהירות המיקסר ולשים 5 דקות נוספות. בשלב זה הבצק אמור להתקבל אסוף יותר.
  • מוסיפים את כמות השמן השנייה ובעזרת קלף גמיש אוספים את הבצק.
  • מניחים את הבצק בתוך תבנית מוארכת, משומנת ומרופדת בנייר אפייה. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.
  • מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את הכיכר 50 דקות.
  • משחררים מהתבנית ומניחים לצינון על גבי רשת.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר