מניחים את כל החומרים, למעט הסלק, והמשמשים, במיקסר מצויד בוו לישה. מפעילים את המכשיר ומוזגים את מחית הסלק פנימה ליצירת בצק לח. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף מעט מים. לשים במהירות נמוכה כ-10 דקות. מוסיפים את המשמשים ולשים עוד דקה.
מעבירים את הבצק לקערה מקומחות קלות, מכסים ומניחים להתפחה להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לשני חלקים, מעצבים כל חלק לכיכר אובאלית מוארכת ומניחים על מגש אפייה. מכסים ומניחים להתפחה עד 80% מהנפח המקורי.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מקמחים קלות את הכיכרות וחורצים אותן בעזרת תער ייעודי או סכין חד. אופים 30 דקות.
מצננים על גבי רשת צינון.