במיקסר מצויד בוו לישה, מכניסים את כל החומרים היבשים, למעט המים, הביצים והפירות המיובשים ומערבלים.
מוסיפים בהדרגה את הביצים והנוזלים וממשיכים ללוש במהירות בינונית 8-10 דקות. הבצק המתקבל אמור להיות רך מאוד ולא דביק (לבצק יש נטייה לספוג הרבה קמח, לא להתפתות ולקמח יותר מדי!). מוסיפים את הפירות המיובשים בלישה ידנית.
משמנים קלות את הבצק, מכסים ומניחים בקערה רחבה מכוסה להתפחה עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ויוצרים מכל אחד כיכר לחם מוארכת. מניחים על תבניות תנור מרופדות בנייר אפיה, מכסים ומתפיחים שוב ל-80% מהנפח המקורי.
אופים כ-30 דקות ומצננים היטב.
ניתן בתום האפיה להבריש את הכיכרות בחמאה רכה לגלגל בסוכר.