• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחם של פירות מיובשים ורוזמרין

4 כיכרות

1 ק"ג קמח לחם מנופה
30 גרם שמרים יבשים
עלים מ-2 ענפי רוזמרין קצוצים
20 גרם אבקת חלב
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
100 גרם שמן זית
כ-300 גרם מים פושרים
4 ביצים
350 גרם תערובת פירות מיובשים (משמשים, צימוקים, דבלים, חמוציות), קצוצים


מאפינים

אופן ההכנה

במיקסר מצויד בוו לישה, מכניסים את כל החומרים היבשים, למעט המים, הביצים והפירות המיובשים ומערבלים.
מוסיפים בהדרגה את הביצים והנוזלים וממשיכים ללוש במהירות בינונית 8-10 דקות. הבצק המתקבל אמור להיות רך מאוד ולא דביק (לבצק יש נטייה לספוג הרבה קמח, לא להתפתות ולקמח יותר מדי!). מוסיפים את הפירות המיובשים בלישה ידנית.
משמנים קלות את הבצק, מכסים ומניחים בקערה רחבה מכוסה להתפחה עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ויוצרים מכל אחד כיכר לחם מוארכת. מניחים על תבניות תנור מרופדות בנייר אפיה, מכסים ומתפיחים שוב ל-80% מהנפח המקורי.
אופים כ-30 דקות ומצננים היטב.
ניתן בתום האפיה להבריש את הכיכרות בחמאה רכה לגלגל בסוכר.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר