• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות פתיחה

לחמא בעג׳ין (לחם עם בשר)

כ-20 יחידות

חצי מכמות בצק לחמניות השומשום (המתכון כאן)

לתערובת הבשר-
500 גרם בשר בר שמן טחון
1 בצל
2 יחידות עגבנייה
עלים מ-10 גבעולי כוסברה
עלים מ-10 גבעולי נענע
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה
4 שיני שום
100 גרם רכז עגבניות
כף גדושה פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית סירירצ׳ה
1/2 כפית בהרט
כפית אורגנו יבש
מלח, פלפל שחור טרי
שמן זית להברשה



אופן ההכנה

  • מחלקים את הבצק למנות במשקל 40 גרם. מכדררים ומניחים למנוחה של 1 דקות מכוסים.
  • לתערובת הבשר- טוחנים במעבד מזון או בלנדר את העגבניות, שום, בצל ועשבי תיבול.
  • מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
  • מעבירים את התערובת לקערת הבשר ומוסיפים את שאר החומרים. לשים היטב.
  • פותחים על משטח מקומח את כדורי הבצק לעיגול בקוטר 12-15 ס״מ ומעבירים למגש אפייה.
  • מניחים על כל ׳פיתה׳ בשר ומורחים אותו כך שיכסה כמעט את כל שטח הפנים.
  • מורחים את שולי הבצק החשופים בשמן זית.
  • אופים כ-15-17 דקות.
  • מגישים חם עם ירקות טריים, בצל ירוק וטחינה חמוצה.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר