• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחמניות ללא גלוטן כשר לפסח

לכ-12 לחמניות בינוניות

250 גרם מים
8 גרם מלח
20 גרם סוכר
20 גרם דבש
150 גרם קמח תפוחי אדמה
50 גרם קורנפלור

100 גרם מים קרים
80 גרם שמן
80 גרם ביצים

150 גרם קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
15 גרם שמרים יבשים כשל״פ


מאפינים

אופן ההכנה

בקלחת רחבה המונחת מעל להבה בינונית מניחים מים, מלח, סוכר, דבש קמח תפוחי אדמה וקורנפלור. בוחשים ללא הרף עד להסמכה מלאה של המרכיבים והיפרדותם מדפנות הקלחת.
מעבירים למיקסר מצויד בוו גיטרה ובוחשים לקירור לחום גוף.
מוסיפים לסירוגין ובהדרגה את המים והשמן. מוסיפים את הביצים, הקמח והשמרים.
ממשיכים ללוש כ-3 דקות להיטמעות החומרים ועד קבלת בצק אחיד ומעט דביק.
משמנים את הבצק ומעבירים לקערה משומנת להתפחה עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק למנות במשקל 60-80 גרם ומעצבים את צורת הלחמניות. מניחים על מגש אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכסים ומניחים להתפחה של 80% מנפח הבצק המקורי.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים 18-20 דקות להזהבה. מצננים ואורזים היטב בניילון.

*אם לא מגישים מיד מומלץ להקפיא. לפני ההגשה להפשיר קלות במיקרוגל או בטוסטר.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר