• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחמניות ללא גלוטן כשר לפסח

לכ-12 לחמניות בינוניות

250 גרם מים
8 גרם מלח
20 גרם סוכר
20 גרם דבש
150 גרם קמח תפוחי אדמה
50 גרם קורנפלור

100 גרם מים קרים
80 גרם שמן
80 גרם ביצים

150 גרם קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
15 גרם שמרים יבשים כשל״פ


מאפינים

אופן ההכנה

בקלחת רחבה המונחת מעל להבה בינונית מניחים מים, מלח, סוכר, דבש קמח תפוחי אדמה וקורנפלור. בוחשים ללא הרף עד להסמכה מלאה של המרכיבים והיפרדותם מדפנות הקלחת.
מעבירים למיקסר מצויד בוו גיטרה ובוחשים לקירור לחום גוף.
מוסיפים לסירוגין ובהדרגה את המים והשמן. מוסיפים את הביצים, הקמח והשמרים.
ממשיכים ללוש כ-3 דקות להיטמעות החומרים ועד קבלת בצק אחיד ומעט דביק.
משמנים את הבצק ומעבירים לקערה משומנת להתפחה עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק למנות במשקל 60-80 גרם ומעצבים את צורת הלחמניות. מניחים על מגש אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכסים ומניחים להתפחה של 80% מנפח הבצק המקורי.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים 18-20 דקות להזהבה. מצננים ואורזים היטב בניילון.

*אם לא מגישים מיד מומלץ להקפיא. לפני ההגשה להפשיר קלות במיקרוגל או בטוסטר.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר