לכ-12 לחמניות בינוניות
250 גרם מים
8 גרם מלח
20 גרם סוכר
20 גרם דבש
150 גרם קמח תפוחי אדמה
50 גרם קורנפלור
100 גרם מים קרים
80 גרם שמן
80 גרם ביצים
150 גרם קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
15 גרם שמרים יבשים כשל״פ

אופן ההכנה
בקלחת רחבה המונחת מעל להבה בינונית מניחים מים, מלח, סוכר, דבש קמח תפוחי אדמה וקורנפלור. בוחשים ללא הרף עד להסמכה מלאה של המרכיבים והיפרדותם מדפנות הקלחת.
מעבירים למיקסר מצויד בוו גיטרה ובוחשים לקירור לחום גוף.
מוסיפים לסירוגין ובהדרגה את המים והשמן. מוסיפים את הביצים, הקמח והשמרים.
ממשיכים ללוש כ-3 דקות להיטמעות החומרים ועד קבלת בצק אחיד ומעט דביק.
משמנים את הבצק ומעבירים לקערה משומנת להתפחה עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק למנות במשקל 60-80 גרם ומעצבים את צורת הלחמניות. מניחים על מגש אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכסים ומניחים להתפחה של 80% מנפח הבצק המקורי.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים 18-20 דקות להזהבה. מצננים ואורזים היטב בניילון.
*אם לא מגישים מיד מומלץ להקפיא. לפני ההגשה להפשיר קלות במיקרוגל או בטוסטר.