• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחמניות סוכר

לכ-20 מנות

לבצק-
1 ק"ג קמח לחם
80 גרם אבקת חלב
20 גרם מלח
40 גרם סוכר
30 גרם שמרים יבשים
600 גרם מים

לטבילה-
200 גרם סוכר
2 ליטר מים רותחים
כפית סודה לשתייה

לציפוי-
סירופ סוכר
100 גרם סוכר
120 גרם מים

סוכר גבישי


מאפינים

אופן ההכנה

  • במיקסר מצויד בוו לישה, מערבבים את החומרים היבשים מוסיפים את המים בהדרגה ולשים לבצק אחיד, 10 דקות. מניחים בקערה משומנת קלו ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד להכפלת הנפח.
  • מחלקים את הבצק למנות במשקל 70 גרם ומעצבים כל אחד מהן ללחמניות מואורכות. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים בקירור לשעה.
  • לטבילה- מכינים מהסוכר קרמל ומוסיפים אליו מים רותחים ואבקת סודה לשתייה.
  • מבשלים את הלחמניות במי הקרמל למשך דקה לכל צד ומעבירים מיד לטבילה במי קרח להפסקת הבישול.
  • מניחים על גבי מגש האפייה, חורצים חתכים אלכסוניים מעל כל אחת מהלחמניות ואופים בחום של 200 מעלות כ-15-17 דקות, עד קבלת גוון זהוב.
  • בינתיים מכינים את הציפוי- מרתיחים את המים והסוכר 3 דקות ומברישים את הלחמניות בעודן חמות. מפזרים שפע של סוכר גבישי מעל ומגישים.

 

 

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר