• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחמניות שומשום לסנדוויץ'

כ-20 לחמניות

הלחמניות המושלמות, שילדים ומבוגרים אוהבים לאכול.

לבצק-
1 ק״ג  קמח לחם לבן
25 גרם שמרים יבשים
20 גרם מלח ים
100 גרם סוכר
100 גרם שמן קנולה
כ-600 גרם מים

לסיום-
שומשום לבן
מים
סילאן


מאפינים

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר מצויד בוו לישה מניחים את החומרים היבשים.
  • מפעילים במהירות נמוכה ומוסיפים את המים והשמן. לשים 5 דקות במהירות נמוכה . הבצק יראה דביק.
  • מגבירים את המהירות ולשים כ-5 דקות נוספות. בשלב זה יראה הבצק אסוף לוו הלישה.
  • אוספים את הבצק בעזרת קלף גמיש.
  • משמנים קלות את הבצק ומותחים ליצירת כדור. מניחים בקערה להתפחה עד הכפלת הנפח.
  • מחלקים את הבצק למנות במשקל 100 גרם. מכדררים ומניחים למנוחה של 10 דקות.
  • משטחים כל כדור לאליפסה ומגלגלים לגליל מהחלק העליון כלפי מטה. מניחים בצד.
  • מכינים שתי תבניות רחבות: אחת עם מים וסילאן, והשנייה עם שומשום לבן.
  • טובלים כל לחמנייה בכלי המים ומיד לאחר מכן בכלי עם השומשום. מצפים היטב.
  • מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • מכסים ומניחים להתפחה על 80% מהנפח המקורי.
  • מחממים תנור לחום של 190 מעלות. אופים את הלחמניות כ-17 דקות, להזהבה עמוקה.
  • מצננים וטורפים...

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר