• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחמניות ׳פירה׳ להמבורגר

כ-12 לחמניות

הלחמניות המושלמות להמבורגר, רכות כמו ענן...

500 גרם קמח לחם לבן
200 גרם פירה תפוחי אדמה מבושל (ניתן להשתמש בשאריות מארוחת אתמול...)
12 גרם שמרים יבשים
12 גרם מלח ים
30 גרם דבש
70 גרם שמן זית
1 חלמון
200 גרם מים קרים


מאפינים

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר, מצויד בוו לישה, מניחים את כל החומרים היבשים, את הפירה, השמן, הדבש והחלמון.
  • מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את המים. לשים כ-10 דקות. הבצק יראה בשלב הראשון רך מאוד וילך ויתפתח ככל שתתארך הלישה. בסופו של דבר הבצק אמור להיכרך סביב וו הלישה ולהתנתק מהקערה.
  • בעזרת קלף גמיש אוספים את הבצק מקערת המיקסר ומותחים אותו לכדור אחיד וחלק. מחזירים אותו לקערה, מכסים ומניחים להתפחה, עד להכפלת הנפח.
  • מחלקים את הבצק למנות במשקל של 80-100 גרם. מותחים ומגלגלים לכדורים חלקים ואחידים ומניחים על גבי מגש אפייה. מכסים ומתפיחים עד 80% מנפח הבצק המקורי.
  • מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  • מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  • אופים את הלחמניות כ-15-17 דקות, להזהבה עמוקה. מיד עם צאתן מהתנור מכסים אותן במגבת לחה על מנת לשמר את הלחות שבתוכן.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר