• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

לחמניות ׳פירה׳ להמבורגר

כ-12 לחמניות

הלחמניות המושלמות להמבורגר, רכות כמו ענן...

500 גרם קמח לחם לבן
200 גרם פירה תפוחי אדמה מבושל (ניתן להשתמש בשאריות מארוחת אתמול...)
12 גרם שמרים יבשים
12 גרם מלח ים
30 גרם דבש
70 גרם שמן זית
1 חלמון
200 גרם מים קרים


מאפינים

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר, מצויד בוו לישה, מניחים את כל החומרים היבשים, את הפירה, השמן, הדבש והחלמון.
  • מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את המים. לשים כ-10 דקות. הבצק יראה בשלב הראשון רך מאוד וילך ויתפתח ככל שתתארך הלישה. בסופו של דבר הבצק אמור להיכרך סביב וו הלישה ולהתנתק מהקערה.
  • בעזרת קלף גמיש אוספים את הבצק מקערת המיקסר ומותחים אותו לכדור אחיד וחלק. מחזירים אותו לקערה, מכסים ומניחים להתפחה, עד להכפלת הנפח.
  • מחלקים את הבצק למנות במשקל של 80-100 גרם. מותחים ומגלגלים לכדורים חלקים ואחידים ומניחים על גבי מגש אפייה. מכסים ומתפיחים עד 80% מנפח הבצק המקורי.
  • מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  • מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  • אופים את הלחמניות כ-15-17 דקות, להזהבה עמוקה. מיד עם צאתן מהתנור מכסים אותן במגבת לחה על מנת לשמר את הלחות שבתוכן.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר