• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

קראנצ שמרים במילוי פרג ותפוחים

לשתי תבניות בגודל 22 ס"מ

לבצק-
400 גרם קמח
200  גרם חלב
15  גרם שמרים יבשים
80  גרם סוכר
5  גרם מלח
2  ביצים
1/2  כפית משחת וניל
150 גרם חמאה רכה

למילוי פרג-תפוח-
200 גרם פרג טחון טרי
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם חלב
1 תפוח עץ מגורר גס
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
כפית משחת וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
100 גרם פירורי עוגיות

לאפייה וזיגוג-
ביצה טרופה
סוכר גבישי
סירופ סוכר לזיגוג


מאפינים

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים, למעט החמאה, ולשים 5 דקות, מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. מעבירים לקערה ומתפיחים להכפלת נפח (עדיף להכין יום קודם ולהתפיח בקירור).

  • להכנת המילוי - מניחים את כל החומרים בסיר ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים פירורי עוגיות. מצננים.
  • הרכבה - מרדדים 1/2 מהבצק למלבן רחב ומורחים עליו מחצית מהמילוי. מגלגלים לגלילה ופורסים אותה לאורכה. קולעים את שתי פיסות הגלילה לצמה, מותחים ומסובבים את הצמה סביב עצמה ליצירת זר. מעבירים לתבנית עגולה ומשומנת ומניחים להתפחה ל-80%. חוזרים על הפעולה עם מחצית הבצק והמילוי הנותרים.

  • אפייה - מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את העוגות בביצה ומפזרים מעליהם את הסוכר הגבישי. אופים 30-35 עד שהעוגה מזהיבה ונאפית לחלוטין. 
  • בתום האפייה ניתן להבריש בסירופ סוכר או בנפאז' (חומר מבריק לזיגוג) למראה מלוטש יותר.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר