• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

מאפינס וניל וקרמו שוקולד-פירות יער

לשתי תבניות בגודל 6X24 ס"מ

למאפינס-
60 גרם ביצים
150 גרם סוכר
כפית משחת וניל
70 גרם שמן קנולה
30 גרם קורנפלור
50 גרם אבקת שקדים
80 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
60 גרם שמנת מתוקה
100 גרם חלב

לקרמו פירות יער-
180 גרם שמנת מתוקה
150 גרם מחית פירות יער
100 גרם סוכר
4 חלמונים
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ

לציפוי-
250 גרם שוקולד חלב
25 גרם שמן קנולה
1/4 כפית אבקת מקלות וניל
1/4 כפית צבע מאכל אדום לשוקולד


מאפינים

אופן ההכנה

למאפינס- מחממים תנור לחום של 165 מעלות. במיקסר מצויד בבלון הקצפה מקציפים 5 דקות ביצים, סוכר ווניל. מוסיפים בזרם דק את השמן. מנפים את החומרים היבשים ומוסיפים אל התערובת לסירוגין עם הנוזלים. מעבירים לתבניות מאפינס משומניות ואופים 20 דקות, עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
לקרמו- מרתיחים שמנת מתוקה ומחית פרי. בנפרד טורפים חלמונים וסוכר. משווים טמפרטורות ומחזירים לסיר נקי להמשך בישול עדין עד לטמפרטורה של 82 מעלות. מסננים את התערובת מעל השוקולדים, ממתינים מעט ומערבבים להמסה מלאה. יוצקים לתבניות שקעים (בצילום השתמשתי בתבניות סיליקון stone בקוטר 4 ס"מ) מקפיאים היטב.
לציפוי- ממיסים את כל החומרים לתערובת חלקה ואחידה. מצננים לחום של 40 מעלות.
הרכבה- משחררים את הקרמו מתבניות הסיליקון מניחים על גבי רשת ומזגגים בציפוי השוקולד. מניחים על גבי המאפינס ונועצים שיפוד עץ דקורטיבי להצמדה של הקרמו למאפה. מפשירים בקירור.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר