לשתי תבניות בגודל 6X24 ס"מ
למאפינס-
60 גרם ביצים
150 גרם סוכר
כפית משחת וניל
70 גרם שמן קנולה
30 גרם קורנפלור
50 גרם אבקת שקדים
80 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
60 גרם שמנת מתוקה
100 גרם חלב
לקרמו פירות יער-
180 גרם שמנת מתוקה
150 גרם מחית פירות יער
100 גרם סוכר
4 חלמונים
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ
לציפוי-
250 גרם שוקולד חלב
25 גרם שמן קנולה
1/4 כפית אבקת מקלות וניל
1/4 כפית צבע מאכל אדום לשוקולד

אופן ההכנה
למאפינס- מחממים תנור לחום של 165 מעלות. במיקסר מצויד בבלון הקצפה מקציפים 5 דקות ביצים, סוכר ווניל. מוסיפים בזרם דק את השמן. מנפים את החומרים היבשים ומוסיפים אל התערובת לסירוגין עם הנוזלים. מעבירים לתבניות מאפינס משומניות ואופים 20 דקות, עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
לקרמו- מרתיחים שמנת מתוקה ומחית פרי. בנפרד טורפים חלמונים וסוכר. משווים טמפרטורות ומחזירים לסיר נקי להמשך בישול עדין עד לטמפרטורה של 82 מעלות. מסננים את התערובת מעל השוקולדים, ממתינים מעט ומערבבים להמסה מלאה. יוצקים לתבניות שקעים (בצילום השתמשתי בתבניות סיליקון stone בקוטר 4 ס"מ) מקפיאים היטב.
לציפוי- ממיסים את כל החומרים לתערובת חלקה ואחידה. מצננים לחום של 40 מעלות.
הרכבה- משחררים את הקרמו מתבניות הסיליקון מניחים על גבי רשת ומזגגים בציפוי השוקולד. מניחים על גבי המאפינס ונועצים שיפוד עץ דקורטיבי להצמדה של הקרמו למאפה. מפשירים בקירור.