• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

מאפינ׳ס אוכמניות

כ-20 יחידות

אחת מהדרכים הכי טעימות לנצל את עונת האוכמניות הטריות שכרגע בשיאה.
יש להקפיד לא לערבב את התערובת יותר מיד. ניתן להשתמש בפירות יער אחרים, גם קפואים (אך אז לא מומלץ להפשירם)

לחלק 1-
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
40 גרם שמן קנולה
220 גרם סוכר
300 גרם קמח
50 גרם אגוזי מלך, לוז, פקאן או שקדים

חלק 2-
50 גרם קורנפלור
10 גרם אבקת אפייה
2 גרם אבקת סודה לשתייה
2 גרם מלח
כפית משחת וניל
זסט מלימון אחד
3 ביצים l
150 גרם יוגורט
80 גרם חלב
250 גרם אוכמניות, טריות או קפואות

אבקת סוכר לאיבוק



אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • חלק- 1 מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים לתערובת פירורית, המזכירה קוסקוס עבה.
  • מפרישים מהתערובת 150 גרם, אותם נפזר כשטרויזל מעל המאפינס. את יתרת הפירורים מותירים במעבד המזון.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים אל מעבד המזון וטוחנים לתערובת אחידה, כ-20 שניות.
  • מעבירים את התערובת לקערה רחבה.
  • מוסיפים את האוכמניות ומערבבים בעדינות לאיחוד. מחלקים את התערובת בין השקעים. מפזרים מעל כל אחד מהשקעים מהשטרויזל.
  • אופים כ-17-20 דקות או עד אשר קיסם הננעץ יוצר עם מעט פירורים לחים.
  • מצננים על גבי רשת ומאבקים באבקת סוכר.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר