• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת מוס פירות טרופיים

2 תבניות 18 ס״מ

לבסיס פקאן-קוקוס:
80 גרם חמאה
80 גרם סוכר
1 גרם מלח
50 גרם אגוזי פקאן טוחנים דק
80 גרם קמח
50 גרם קוקוס טחון

לדקואז פיסטוק:
90 גרם חלבונים
90 גרם סוכר אינברטי
25 גרם אבקת סוכר
70 גרם פיסטוקים טחונים לאבקה
25 גרם קמח

למוס פירות טרופיים:
100 גרם מחית או מיץ פסיפלורה
200 גר מחית או רסק מנגו
100 גרם מיץ ליים או לימון
60 גרם חלמונים
90 גרם סוכר
30 גרם קורנפלור
130 גרם חמאה
20 גרם רום
4 גרם ג'לטין שרוי ב-20 גרם מים קרים
350 גרם שמנת מתוקה מוקצפת הקצפה קלה

לזיגוג:
250 גרם סוכר
150 גרם מחית או מיץ פסיפלורה
100 גרם מים
150 גרם שוקולד לבן, קצוץ
6 גרם ג'לטין, מרוכך ב-30 גרם מים


מאפינים

אופן ההכנה

מכינים בסיס פקאן וקוקוס: מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים לבצק.
מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כ-3 מ"מ ומצננים מעט במקפיא.
אופים את הבסיס במשך כ-16 דקות עד הזהבה. מיד כשמוציאים מהתנור קורצים 2 בסיסים בקוטר 16 ס"מ.
מכינים דקואז פיסטוק: מגבירים את חום התנור ל-180 מעלות.
מקציפים חלבונים עם סוכר אינברטי ומנפים את אבקת הסוכר, הקמח והפיסטוקים הטחונים.
מקפלים את האבקות לתוך הקציפה בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מזלפים את הדקואז מעל בסיסי הפקאן הפריכים ואופים במשך כ-15 דקות.מצננים ומשחררים מהתבניות.
מכינים את המוס: מרתיחים את מחיות הפרי. בקערה טורפים יחד חלמונים, סוכר וקורנפלור.
יוצקים ממיץ הפירות הרותח אל תוך תערובת החלמונים בהדרגה, תוך כדי טריפה. מחזירים את התערובת לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי טריפה נמרצת. מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, הרום והג'לטין. מעבירים את הקרם לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר. מקפלים את השמנת המתוקה לתוך הקרם הקר עד שמתקבל מוס אחיד. יוצקים את המוס בין שתי התבניות (קוטר 18).
מניחים מעל המוס את בסיסי העוגה האפויים בלחיצה קלה, כך שבסיס העוגה יותאם לגובה המוס.
מקפיאים את העוגות במשך 6 שעות לפחות.
מכינים זיגוג: מרתיחים מיץ פסיפלורה, מים וסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד לבן וג'לטין. מערבבים היטב, מסננים ומצננים לטמפרטורת הגוף.
הרכבה וציפוי: משחררים את העוגות הקפואות מהתבניות או הרינגים ומניחים על גבי רשת. יוצקים את הזיגוג על גבי העוגה, כך שיצפה את כל החלק העליון והשוליים.
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר