מיני השתלמות, בת 3 מפגשים- בזום- בנושא אפייה טבעונית (פרווה), תחום ההולך ותופס תאוצה רבה בקרב אנשים רבים. לא אחת אנו עומדים בפני 'שוקת שבורה' ומנסים למצוא תחליף לביצים, ג'לטין, דבש ומוצרי חלב באפייה. איך נייצב את העוגה? איך נתפיח את התערובת? כיצד מייצבים את המוס? מה נשים במקום ביצים או גבינות במאפים?
במהלך 3 השיעורים נלמד באופן תיאורטי ומעשי את עולם האפייה הטבעוני ברמת גימור, מרקם וטעם גבוהה (שגם מתאים לשומרי כשרות המחפשים אלטרנטיבות פרווה)
*הסדנא מוקלטת- ניתן לרכוש הקלטה ואת קובץ המתכונים לאחר קיום הסדנא!
מבוא לעולם האפייה הטבעונית, בצק פריך ועוגיות - תחליף ביצים לאפייה, חמאה טבעונית, סבלה ברטון פטיסייר לימון ופירות, חיתוכיות לינצר לוז, עוגיות סנדוויץ׳ פרלינה, עוגיות מגולגלות עם תמרים וחלבה.
עוגות בחושות- בסיס לעוגה בחושה קלאסית עם המון אפשרויות שדרוג, קאפקייק הדרים-לוז פטנט, בחושה שוקולד עם קרם שוקולד ובוטנים.
קרמים ומוסים- היכרות עם מייצבים צמחיים שונים (אגר אגר, פקטין, עמילנים), מרנג טבעוני- מוס שוקולד- אספרסו, שכבות פירות יער וקוקוס, קינוח אישי של קרם שוקולד טרופי.
לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים: