• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › סדנאות › אפייה וקונדיטוריה

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

בהדרכת השף אורן גירון.

מיני השתלמות, בת 3 מפגשים- בזום- בנושא אפייה טבעונית (פרווה), תחום ההולך ותופס תאוצה רבה בקרב אנשים רבים. לא אחת אנו עומדים בפני 'שוקת שבורה' ומנסים למצוא תחליף לביצים, ג'לטין, דבש ומוצרי חלב באפייה. איך נייצב את העוגה? איך נתפיח את התערובת? כיצד מייצבים את המוס? מה נשים במקום ביצים או גבינות במאפים?
במהלך 3 השיעורים נלמד באופן תיאורטי ומעשי את עולם האפייה הטבעוני ברמת גימור, מרקם וטעם גבוהה (שגם מתאים לשומרי כשרות המחפשים אלטרנטיבות פרווה)

*הסדנא מוקלטת- ניתן לרכוש הקלטה ואת קובץ המתכונים לאחר קיום הסדנא!

מפגש ראשון

מבוא לעולם האפייה הטבעונית, בצק פריך ועוגיות - תחליף ביצים לאפייה, חמאה טבעונית, סבלה ברטון פטיסייר לימון ופירות, חיתוכיות לינצר לוז, עוגיות סנדוויץ׳ פרלינה, עוגיות מגולגלות עם תמרים וחלבה.


  • ממלא מקום

    נא לא למחוק מוצר זה

    ₪1
    הזמינו מקום עכשיו
  • מבצע! ממלא מקום

    לרכישת הקלטת הקורס

    ₪900 ₪690

    ההקלטה זמינה לחודשיים מיום הרכישה.
    מומלץ להוריד אל המחשב האישי.

    הזמינו מקום עכשיו
טבעוני
טבעוני
טבעוני
טבעוני

מפגש שני

עוגות בחושות- בסיס לעוגה בחושה קלאסית עם המון אפשרויות שדרוג, קאפקייק הדרים-לוז פטנט, בחושה שוקולד עם קרם שוקולד ובוטנים.



מפגש שלישי

קרמים ומוסים- היכרות עם מייצבים צמחיים שונים (אגר אגר, פקטין, עמילנים), מרנג טבעוני- מוס שוקולד- אספרסו, שכבות פירות יער וקוקוס, קינוח אישי של קרם שוקולד טרופי.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

עוגות ראווה וקינוחים אישיים

2 במאי 2022

עוגות בחושות

2 במאי 2022

פטיפורים לאירוח ומכירה שני מפגשים

8 במאי 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר