• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

מלפוף ממולא בשרים

12 מנות

1 יחידה כרוב (עדיפות לכרוב שטוח)
700 גרם בשר בקר/טלה טחון עם 25% שומן- עדיפים נתחים כמו צוואר, מכסה אנטריקוט/צלעות+שפונדרה
10 גבעולי כוסברה, עם הגבעולים
עלים מ-10 גבעולי נענע
1 בצל גדול, קלוף
5 שיני שום קלופות
כפית פלפל שחור גרוס
כפית גרגרי כמון, קלויים וכתושים
2 כפיות פפריקה מתוקה (או חריפה- לפי העדפה)
כפית כורכום
כפית בהרט
2 כפיות מלח
שיירי עורקי הכרוב

לרוטב-
100 גרם רכז עגבניות איכותי (mutti)
100 גרם שמן זית
מיץ מ-3 לימונים
50 גרם סילאן
1/2 ליטר ציר ירקות/עוף/מים
כפית כורכום

2 כפיות פפריקה מתוקה

מלח, פלפל שחור גרוס


מאפינים

אופן ההכנה

  • מפרידים את עלי הכרוב (אם משתמשים בכרוב שטוח- זה מאוד פשוט. אם משתמשים בכרוב לבן רגיל- יש לבשל ראשית את הכרוב בשלמותו- לצנן ואז להפריד את עליו). חולטים את העלים בהרבה מי מלח רותחים ל-3 דקות. מעבירים למים קרים.
  • מחלקים את על הכרוב לשני חלקים לאורך ומסירים את העורק הראשי העבה (שומרים אותו למילוי).
  • למילוי- מניחים במעבד מזון את כל החומרים, למעט הבשר, וטוחנים לתערובת אחידה. מעבירים לקערה ומוסיפים  את הבשר. לשים את התערובת היטב. מניחים למנוחה של 20 דקות לפחות בקירור.
  • פורשים עלה כרוב חלוט לרוחב, חופנים מהמילוי ומניחים לאורך בסיס העלה ׳צינור׳ דק (כ-2 ס״מ קוטר) ומלפפים את העלה סביב המילוי. מניחים בסיר רחב ושטוח. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הכרוב והמילוי ומסדרים בצפיפות בתוך הסיר בצורה מעגלית. מכרוב בינוני מתקבלות 2 שכבות בסיר בקוטר 34 ס״מ.
  • לרוטב- מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על עלי הכרוב המלופפים שבסיר. מניחים מעל להבה גבוהה ומביאים לרתיחה. בינתיים מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומעבירים לתוכו את הסיר הרותח. מבשלים כשעה וחצי. מסירים את המכסה ומחזירים  לבישול חשוף של 30 דקות, להזהבה ולצמצום הרוטב.
  • מניחים בטמפרטורת החדר לאחר הבישול ל-30 דקות לפחות לפני ההגשה.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר