• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

מניפת סינטה ברוטב קרמל מפולפל ופירה אפונה ונענע

4 מנות

1/2 ק"ג סינטה בקר מיושנת
מלח
תערובת של פלפל חריף או טוגאראשי (ניתן להשיג בחנויות מתמחות)
כף גרגרי כוסברה יבשה, גרוסים
שמן זית

לרוטב
500 גרם יין אדום
500 גרם ציר בקר
100 גרם סוכר + 50 גרם מים
100 גרם חמאה או מרגרינה קרה, חתוכה לקוביות
פלפל שחור גרוס
מלח ים

לפירה
800 גרם אפונה
250 גרם שמנת מתוקה
½ צרור עלי נענע
מלח, פלפל


מאפינים

אופן ההכנה

מנקים את הסינטה משכבות השומן והגיד ומחלקים לאורך לשלושה-ארבעה חלקים. מתבלים בנדיבות בתערובת הפלפלים, במלח ים ובכוסברה יבשה גרוסה.
צורבים את הנתחים במעט שמן זית. ומעבירים לתבנית תנור.
לרוטב: מצמצמים את היין והציר בנפרד ל-1/3 מהנפח המקורי. מאחדים. יוצרים קרמל מהסוכר והמים ופותחים עם הנוזל המצומצם, מרתיחים ומתבלים.
לפירה: חולטים את האפונה והנענע במים רותחים לדקה, שוטפים במים קרים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים עם הנענע, מדללים עם שמנת ומתבלים.
לפני ההגשה צולים את הבשר לדרגת העשייה הרצויה בתנור שחומם ל- 220 מעלות, מוציאים ומניחים במקום חמים ל-10 דקות. פורסים לפרוסות דקות.
מניחים פירה על צלחת הגשה, מעל את הסינטה ומעטרים עם הרוטב סביב.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר