שוטפים היטב את תפוחי האדמה, מנגבים ומייבשים. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם וכל חצי חותכים בצפיפות אך לא עד הסוף, כמו מניפה.
בקערה מערבבים את התבלינים והנוזלים, ויוצקים מעט מהתערובת מעל תפוחי האדמה.
מרפדים תבנית תנור עמוקה בנייר אפייה ומסדרים בה את מניפות תפוחי האדמה המתובלות על צדן השטוח. יוצקים על תפוחי האדמה את יתרת הרוטב, מכסים בנייר אפייה ומעליו מניחים רדיד אלומיניום.
בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) אופים במשך שעה. מסירים את הכיסוי וצולים עוד מספר דקות, עד הזהבה. מעטרים ומגישים חם.