דף בית › מתכונים מקארון קסיס 20-30 עוגיות מצרכים למקרון:100 גרם אבקת שקדים130 גרם אבקת סוכר70 גרם חלבון30 גרם סוכרמעט צבע מאכל סגול בהירלמילוי:200 גרם שוקולד מריר200 גרם מחית קסיסקורט מלחאופציה לקישוט:צבע ברונזה מטאלי אופן ההכנה טוחנים את אבקת השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון. מנפים היטב.מחממים תנור לחום של 140 מעלות.במיקסר מצויד בבלון הקצפה, מקציפים חלבונים, צבע וסוכר 10 דקות, למרנג יציב מאוד.מקפלים את היבשים לתוך המרנג בתנועות מהירות ומעבדים בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה, חלקה ומבריקה.מעבירים את התערובת לשק זילוף מצויד בצנתר חלק מספר 8 ומזלפים כדורים בקוטר 3-4 ס"מ.אופים את המקארון 20 דקות, מצננים.במידה ובחורים להשתמש בצבע המטאלי, מאבקים אותו עם מברשת יבשה על גבי המקארון עכשיו.למילוי: ממיסים את המצרכים מעל באן מארי.מצננים 6 שעות בקירור.הרכבה: מעבירים את הגנאש למיקסר מצויד בוו גיטרה ומקציפים קלות למרקם גמיש.מעבירים לשק זילוף וממלאים את המקארון.שומרים בקירור או במקפיא.