• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

מקארון קסיס

20-30 עוגיות

מצרכים למקרון:
100 גרם אבקת שקדים
130 גרם אבקת סוכר
70 גרם חלבון
30 גרם סוכר
מעט צבע מאכל סגול בהיר

למילוי:
200
גרם שוקולד מריר
200 גרם מחית קסיס
קורט מלח

אופציה לקישוט:
צבע ברונזה מטאלי


מאפינים

אופן ההכנה

  • טוחנים את אבקת השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון. מנפים היטב.
  • מחממים תנור לחום של 140 מעלות.
  • במיקסר מצויד בבלון הקצפה, מקציפים חלבונים, צבע וסוכר 10 דקות, למרנג יציב מאוד.
  • מקפלים את היבשים לתוך המרנג בתנועות מהירות ומעבדים בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה, חלקה ומבריקה.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף מצויד בצנתר חלק מספר 8 ומזלפים כדורים בקוטר 3-4 ס"מ.
  • אופים את המקארון 20 דקות, מצננים.
  • במידה ובחורים להשתמש בצבע המטאלי, מאבקים אותו עם מברשת יבשה על גבי המקארון עכשיו.
  • למילוי: ממיסים את המצרכים מעל באן מארי.
  • מצננים 6 שעות בקירור.
  • הרכבה: מעבירים את הגנאש למיקסר מצויד בוו גיטרה ומקציפים קלות למרקם גמיש.
  • מעבירים לשק זילוף וממלאים את המקארון.
  • שומרים בקירור או במקפיא.
  •  
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר