• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

מקרון קרם גבינה ושוקולד לבן

30 עוגיות

למקארון-

חלק א'
135 גרם סוכר
40 גרם מים
40 גרם חלבונים


חלק ב'
135 גרם אבקת שקדים מנופה
135 גרם אבקת סוכר

40 גרם חלבונים

 

למקארון וניל- ללא צבע או עם מעט צבע לבן
למקארון פיסטוק- מעט צבע מאכל ירוק באבקה

לקרם גבינה ושוקולד לבן
200 גרם שוקולד לבן קצוץ
50 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם גבינת שמנת טבעית 30% שומן


מאפינים

אופן ההכנה

  • חלק א'- מרתיחים מים וסוכר לטמפרטורה של 118 מעלות (soft ball). בינתיים, מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלבונים כ-3 דקות - ממשיכים להקציף ויוצקים את סירופ הרותח לדופן קערת תוך כדי פעולת המכשיר - יוצקים בזרם דק וממשיכים להקציף עד שהמרנג מגיע לטמפרטורת הגוף.
  • חלק ב'- טוחנים את אבקת השקדים ואבקת הסוכר ומנפים היטב. מעבירים לקערה, מוסיפים את החלבונים ומערבבים. מוסיפים כשליש מהמרנג הסמיך וממשיכים לערבב לתערובת אחידה.
  • באופן ידני ממשיכים לקפל את החלבונים עד שהתערובת תהיה אחידה לגמרי בלי שום גושים, מבריקה וגמישה לגמרי. מחלקים את התערובת לשני חלקים, מוסיפים צבע ומערבלים היטב לפיזור אחיד.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר של 1 ס"מ ומזלפים על תבנית אפיה מרופדת בסיליקון עיגולים בקוטר 2 ס"מ במרחקים שווים. 
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 140 מעלות ל-20 דקות. מוציאים, ממתינים חצי שעה לפחות, ורק אז מסירים אותם בעדינות מהתבנית.
  • מדביקים כל זוג מקארון בעזרת זילוף של קרם על פי טעם וצבע המקארון ושומרים בקירור ל-48 שעות או במקפיא לחודש, בכלי אטום.
  • לקרם גבינה ושוקולד לבן- מרתיחים שמנת ווניל ויוצקים פנימה את השוקולד הקצוץ, משהים מעט ומערבבים להמסה מלאה. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים לאיחוד. מצננים ל-4 שעות לפחות. מעבירים לקערת מיקסר מצוידת בבלון הקצפה ומקציפים לקרם יציב. משתמשים.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר