• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות פתיחה

מרק חרירה

16 מנות

2 בצלים סגולים גדולים, פרוסים לטבעות
2 שיני שום כתושות
1 כרישה, פרוסה לטבעות
1 גזר, חתוך לחצאי טבעות
שמן קנולה לטיגון
1 שורש סלרי, חתוך לקוביות
1 שורש פטרוזיליה, חתוך לקוביות
2 כפיות כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית קינמון
2 כפיות חוואיג׳ למרק
(אופציה- 4 נתחי פרגית חתוכים לקוביות)
3 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות
200 גרם גרגרי חומוס, מושרה במים ל- 12 שעות ומבושל לריכוך
150 גרם עדשים שחורות, מושרות 20 דקות
כ- 3 ליטר מים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
30 גרם קמח
250 גרם מים
עלים מענפי שורש הסלרי, קצוצים
1 צרור פטרוזיליה, קצוץ גס
1 צרור כוסברה, קצוץ גס
1 צרור שמיר, קצוץ
100 גרם אטריות דקות

2 כפיות מלח
מיץ מ-2-3 לימונים


מאפינים

אופן ההכנה

בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים בצל, שום, כרישה, שורשים להזהבה.
מוסיפים תבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות. (במידה ורוצים מוסיפים נתחי פרגית).
מוסיפים עגבניות ומבשלים 2  דקות. מוסיפים חומוס, עדשים ומים. מוסיפים תפוח אדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל להבה נמוכה כ-30 דקות.
מדללים קמח בכוס מים ובוחשים לתוך המרק. מבשלים 10 דקות ומערבבים מדי פעם כדי למנוע הידבקות המרק לתחתית.
מוסיפים עשבי תיבול וירק, איטריות ומלח ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ומבשלים 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר