• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

בבה או רום (סברינה) טרופית

12 מנות

240 גרם קמח לחם קשה
3 גרם מלח
40 גרם סוכר
2 ביצים
60 גרם חמאה רכה
10 גרם שמרים יבשים
200 מ"ל מיץ תפוזים

קצפת למילוי

פירות לקישוט (פסיפלורה, תות, נקטרינה)

לסירופ:
1 ליטר מים
200 גרם מיץ תפוזים
200 גרם מחית/ תוכן פרי פסיפלורה
300 גרם סוכר
סרט ומיץ מלימון אחד

מעט תמצית וניל

50 גרם לימונצ'לו


מאפינים

אופן ההכנה

מכניסים את מרכיבי הבצק לקערת מיקסר מצויד בוו גיטרה ולשים כ-8 דקות במהירות בינונית. הבצק שמתקבל אמור להיראות דביק ונוזלי וזה בסדר. מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
מעבירים את הבצק לשק זילוף עם פיה חלקה בקוטר 12 מ"מ. מזלפים לתוך תבניות הסברינה (בערך שני שליש מגובהן). מכסים ומתפיחים בשנית עד אשר הבצק מגיע לשפת התבניות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. אופים כ-20 דקות בתנור ומצננים על רשת.
הסירופ: מרתיחים את כל החומרים, למעט הלימונצ'לו כ-5 דקות. מוסיפים את הלימונצ'לו.
משרים את הסברינות בסירופ למספר שניות ומעבירים לצלחת או תבנית. מצננים היטב.
ממלאים בקצפת ומעטרים בפירות. שומרים בקירור.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר