

עוגות בחושות
לימוד והיכרות עם עולם העוגות הבחושות הקסום. סוגי שומנים, קמחים ואמצעי התפחה. עיצוב שימוש במגוון סוגי תבניות.
עוגות בחושות
לימוד והיכרות עם עולם העוגות הבחושות הקסום. סוגי שומנים, קמחים ואמצעי התפחה. עיצוב שימוש במגוון סוגי תבניות.
בצק עלים
הכנת בצק עלים על בסיס חמאה מ׳אפס׳, היכרות עם עולם הכרוכים, קמחים וצורות האפייה וההכנה של בצק כרוך.
קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב
בהנחיית השף אורן גירון. להשתלמות בת 5 מפגשים בנושא אפייה טבעונית (פרווה), תחום ההולך ותופס תאוצה רבה בקרב אנשים רבים. לא אחת אנו עומדים בפני 'שוקת שבורה' ומנסים למצוא תחליף לביצים, ג'לטין, דבש ומוצרי חלב באפייה. בקורס זה ינתנו הפתרונות!
עולם השוקולד- פרלינים וטמפרינג
בואו להיות שוקולטיירים ליום אחד. עולם השוקולד בנגיעה רחבה: מבנה השוקולד, תהליך הטמפרינג והקריסטליזציה, עולמות האמולסיה והגנאש השונים, התנסות בהכנת מגוון פרלינים ושיטות הכנה שונות.
עולם השוקולד- פרלינים וטמפרינג
בואו להיות שוקולטיירים ליום אחד. עולם השוקולד בנגיעה רחבה: מבנה השוקולד, תהליך הטמפרינג והקריסטליזציה, עולמות האמולסיה והגנאש השונים, התנסות בהכנת מגוון פרלינים ושיטות הכנה שונות.
סודות הבצק הרבוך
מי מפחד מבצק רבוך? פרי ברסט, אקלר, שו א-לה-קרם, פרופיטרול, סנט הונורה- הכללללל על הבצק הרבוך, עם כל הסודות, הכללים והדגשים להכנה קלה.
מרנג ומקארון
היכרות עם מגוון סוגי המרנג והדרכים המקובלות להכנתם.
קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר
בהנחיית השף אורן גירון. להשתלמות בת 5 מפגשים בנושא אפייה טבעונית (פרווה), תחום ההולך ותופס תאוצה רבה בקרב אנשים רבים. לא אחת אנו עומדים בפני 'שוקת שבורה' ומנסים למצוא תחליף לביצים, ג'לטין, דבש ומוצרי חלב באפייה. בקורס זה ינתנו הפתרונות!
קורס קייטרינג ואירוח חלביערב
בהנחיית השף אורן גירון. לימוד של מגוון מנות להגשה בסגנונות שונים: גם להכנה ומכירה במארזים וגם לאירועים בהגשה במזנונים. סודות ההכנה מראש, שיטות לייצור כמותי וסודות מעולמות המטבחים המוסדיים.
עוגות גבינה
היכרות מעמיקה עם גבינות באפייה. אפייה והכנת עוגות וקינוחים ללא אפייה עם גבינות שונות.
עוגות ראווה וקינוחים אישיים
לימוד שיטות הכנה והרכבה של עוגות מוס, קינוחים אישיים ועוגות ראווה.