סדנאות בישול

פסטות ורטבים

מה נלמד? הכנה עצמית של פסטה טרייה במגוון צורות והיכרות עם עולם הרטבים. מה נכין? הכנה עצמית של פסטה במגוון צורות והיכרות עם עולם הרטבים רביולי חצילים/בטטה וגבינת עיזים בחמאת מרווה קנלוני במלית גבינות ניוקי תפ"א בהכנה עצמית ברוטב שמנת, פטריות ובצל ירוק פטוצ׳יני ברוטב עגבניות בסגנון ערביאטה ניוקי תפ"א בהכנה עצמית ברוטב עגבניות מיובשות, ריקוטה ושקדים לפרטים והזמנת

לפרטים והזמנת שיעור »

חגיגה אסיאתית

מה נלמד? ביקור מענג וטעים במטבח האסיאתי המגוון והיכרות עם שיטות וטכניקות בישול וחומרי הגלם הייחודיים. מה נכין? גיוזה יפנית במילוי בשרים באו מאודה במילוי ראגו קארי דלעת, כדורי בשר וקוקוס עם אורז ומלפפונים איטריות אורז בטיגון ערבוב עם ירקות, עוף ובוטנים רצועות בקר בנוסח סצ׳ואן מעדן טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טריים לפרטים והזמנת הסדנא »

לפרטים והזמנת שיעור »

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

מה נלמד? היכרות עם סוגי הדגים הטריים בשוק, צורות שיווק, טיפול קנייה ובחירה נכונה. לימוד טכניקת הפילוט. מה נכין? טכניקת פילוט דג ציר דגים פילה דניס קריספי עם קרם שום ופלאן כרובית מרק דגים וירקות עשיר קציצות דג ברוטב עגבניות פרובנסאלי סביצה דג ים אורז הפתעות לפרטים והזמנת הסדנא »

לפרטים והזמנת שיעור »

עוף יצירתי

מה נלמד? הרבה מעבר לעוף בתנור ולשניצל… סדנא אשר תגרום לכם להתאהב בעוף מחדש! היכרות עם עוף – בחירה, קנייה, סוגים, פירוק והכנת מגוון מתכונים. מה נכין? גלילות חזה עוף פריכות במילוי סלסה ורדה שוקי עוף בריבת בצל ויין אדום תבשיל ירכי עוף, ירקות שורש ואורז עוף שלם ממולא בתערובת בשרים ואגוזים כנפי עוף דביקות ברוטב אסיאתי לפרטים והזמנת

לפרטים והזמנת שיעור »

בשר – חלקים ניידים

מה נלמד? היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד עולם הנתחים הניידים. הכל על תבשילי קדירה ובישול ממושך. הכנת מגוון תוספות פחמימה ההולמות תבשילים עתירי רוטב. מה נכין? בף בורגיניון קלאסי נתחי בקר בשיני שום קונפי אוסובוקו מילנזי עם גרמולטה נזיד טאנז׳ירי בפירות מיובשים ולימום פרסי שפצל׳ה ירוקים תפוחי אדמה קוועטץ׳ קריספיים פילאף פריקה, חמוציות ואגוזים לפרטים והזמנת הסדנא

לפרטים והזמנת שיעור »

בשר – חלקים נייחים

מה נלמד? היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד הנתחים השונים ושימושם, צורות שיווק ודרכי קנייה מומלצות, יישון ועוד. לימוד על נתחי בשר נייחים ודרכי הבישול הנכונות להם. מה נכין? מדליוני פילה בקר ברוטב קרמל דמי גלאס גלילות סינטה במילוי סלסה ובזיליקום רוסטביף אנטריקוט צלוי בחרדל ורוזמרין תפוחי אדמה צלויים ופריכים המבורגר אנטריקוט מושלם בליווי איולי בהכנה עצמית לחמניות

לפרטים והזמנת שיעור »