מה נלמד?
העקרונות והיתרונות של בישול איטי וארוך ויוסברו ההבדלים בין סוגי התבשילים השונים (קדרה/צלי/פויקה ועוד). נלמד איך להשתמש נכון בחומרי גלם לבישול ארוך ועל חלקי הבשר המתאימים לבישול מסוג זה.
מה נכין?
- גולש הונגרי עם תפוחי אדמה – תבשיל בקר עם פלפלים, פפריקה, רוטב עגבניות ותפו”א.
- קדרת עוף עם חומוס, עגבניות ועשבי תיבול – כרע עוף צלוי שמבושל בקדרה עם רוטב עגבניות, גרגירי חומוס והרבה תבלינים.
- נזיד עדשים עם כדורי בשר.
- פאי רועים אירי.
- מאפה של צלי הודו בבצק עלים עם רוטב יין אדום.
- לקינוח – בראוניז שוקולד.