• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › ייעוץ קולינארי

סדנת ניהול והקמת עסק "על קצה המזלג"

עוגה

הסדנא לניהול והקמת עסק "על קצה המזלג" מיועדת לאלו הרוצים לבחון אפשרות להשתלב בענף הבישול/קונדיטוריה במינימום עלויות ובמקסימום יעילות, גם לאלה הרוצים להתחיל "בקטן" ולהתחיל למכור מתוצרתם. בסדנא נלמד כיצד להתמודד עם נושאים מורכבים כגון: שיווק, מכירות, תמחור מנות נכון, ניהול תזרים מזומנים וכו'. הסדנא מורכבת משני מפגשים בני כ- 4 שעות כל אחד.

על המנחה:

נילי גירון בת 42, הקימה וייסדה את מרכז "עושים בישול" בשיתוף עם אורן גירון בשנת 2003. ידע אקדמאי: בוגרת ניהול משאבי אנוש במכללה למנהל, בוגרת יחסים בינלאומיים באוניברסיטה הפתוחה, בעלת תעודה לגישור, בוגרת קורס חשבי שכר במכללה למנהל וקורס דיני עבודה במכללה למנהל.

200 ש”ח קופון מתנה
לתלמידי “עושים בישול”

  • ממלא מקום

    נא לא למחוק מוצר זה

    ₪1
    הזמינו מקום עכשיו

מפגש ראשון

"אני הוא העסק"
נלמד מהם החסרונות/יתרונות של המצב בו את/ה הוא העסק. כיצד למכור את עצמך וכיצד לנהל עסק במגוון תחומים מלבד ייצור המוצרים.

"למה דווקא אצלי"
נדגיש את החשיבות של בידול העסק שלנו מעסקים דומים בענף. ניתן פתרונות ונמצא ייחודיות לכל תלמיד.

"עשה ואל תעשה בפרסום"
נלמד להגיע לקהל יעד אפקטיבי במינימום עליות ולעיתים באפס עלויות. נגדיר מה בשום אופן לא כדאי לעשות בתחום הפרסום.

גיוס שגרירים והפעלתם
נלמד כיצד לגייס מליצי יושר, אנשים שישווקו אותנו ללא עלות.

יחסי ציבור
כללים להוצאת ידיעה לעיתונות,יחסי ציבור באופן עצמאי.

טיפול בהתנגדויות
למידת טכניקת מכירה בכל מצב לכל אחד

סיפורי הצלחה
ניתוח מסלול הצלחה של עסקים שהחלו מעבודה בקטן בבית וכיום הם עובדים מחוץ לבית כעצמאים.

שוקי אוכל
נעמוד על כל המרכיבים להקמת דוכן בשוק אוכל. נשמע מפי מפיקי שוקי אוכל מהם הקרטריונים וכיצד אפשר להצליח באמצעות הדוכנים בקניונים.

אמנות המכירה
איך לגשת למכירה,איך מתמודדים עם התנגדות של מחיר, כמות איכות ועוד.

מפגש שני

תמחור אובייקטיבי
נלמד לחשב מהן העלויות לקבלת תוצרת גמורה.

תמחור כללי
ניקח בחשבון את שאר הגורמים המשפיעים על עלות המוצר. נבחן את כל התרחישים ונתכונן לגדילה של העסק. נלמד לחשוב כמה צעדים כלכליים קדימה.

תזרים
על פיו יקום או ייכשל העסק. נלמד להתמודד נכון ולנהל תזרים מזומנים בעסק (אפילו שהיום הוא קטן). מה שעובד בעסק קטן עובד בעסק גדול.

ספקים
יתרונות וחסרונות מול עבודה עם ספקים. יתרונות וחסרונות בקניה סיטונאית. רשימת ספקים תינתן לפי הצורך עבודה מול רשויות- מס הכנסה,מע"מ חשבוניות.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר