• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

סופגניות פנטונה

כ-20 יחידות

200 גרם חלב בטמפרטורת הגוף
10 גרם שמרים יבשים
450 גרם קמח לחם קשה
גרידה מלימון אחד
גרידה מתפוז אחד
1 כפיות משחת וניל
100 גרם חמאה רכה
5 גרם מלח
3 חלמונים
75 גרם סוכר
70 גרם קליפות הדרים מסוכרות קצוצות
70 גרם צימוקים מושרים במעט רום

לציפוי-
400 גרם סוכר
1/2 מקל וניל


מאפינים

מאפינים

אופן ההכנה

מכינים בצק:
ממיסים בקערה את השמרים בחלב ומניחים לתסיסה של 30 דקות (יוצרים ראש עיסה מהיר לזירוז התרבות השמרים בבצק).
מנפים קמח לקערת המיקסר, מוסיפים את הזסטים והווניל ולשים תוך הוספת תערובת החלב והשמרים המותססים. לשים במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את החמאה בהדרגה ולשים במשך כ-2 דקות.
מוסיפים את הפירות המסוכרים ולשים עד שהם נטמעים בתערובת.
מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים עד להכפלת נפח. מעבירים לקירור של 6 שעות במקרר (אפשר לילה).
מחלקים את הבצק הקר לחתיכות במשקל 50 גרם ומכדררים לכדורים עגולים ומתוחים.
מניחים כל כדור בצק על ריבוע נייר אפייה גזור לגודל מעט יותר מגודל הסופגניה.
מכסים ומניחים להתפחה ל-80% מנפח הסופגניה המקורי.
מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 150 מעלות (מאוד מומלץ להיעזר במד חום).מרימים את הסופגניה עם נייר האפייה שצמוד לבסיסה ומניחים בעדינות בתוך השמן החם והופכים, כך שכיפתה
בתוך השמן.
מטגנים במשך 3 דקות והופכים לצידה השני לטיגון דומה והזהבה עמוקה.
מעבירים לנייר סופג.

מכינים סוכר וניל:
טוחנים את הסוכר והמקל לתערובת אחידה. מסננים בכדי להיפטר משיירי קליפה שלא נטחנה ומניחים בקערה.
מגלגלים בקערת סוכר הוניל ומצפים את הסופגניה.
מגישים מיד.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר