• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

סופגניות ׳שושנים׳

30-40 יחידות

לבצק שמרים-
440 גרם קמח לחם
13 גרם שמרים יבשים
כ-150 גרם מים
65 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
2 ביצים
4 גרם מלח

למילוי-
130 גרם חלב
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
קורט מלח
50 גרם קמח
100 גרם שוקולד מריר, מומס
1 ביצה
80 גרם שוקולד חלב, מגורר דק

לציפוי- 
פונדנט

 


מאפינים

מאפינים

אופן ההכנה

בצק השמרים: 
לשים במיקסר את כל חומרי הבצק לישה ממושכת של כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש.
מניחים בקערה ומתפיחים להכפלת נפח, רצוי בקירור ל-6 שעות.

המילוי:
שמים בסיר את החלב, החמאה, הסוכר והמלח, מביאים לרתיחה ומוסיפים בבת אחת את כל כמות הקמח.
ממשיכים לערבב עד אשר כל הקמח נספג והתערובת יבשה ונפרדת מדפנות הסיר.
מעבירים למיקסר מצויד בגיטרה ומערבלים לקירור.
מוסיפים את השוקולד המומס והביצה. מצננים לטמפרטורת החדר ומערבבים פנימה את השוקולד המגורר.

ההרכבה:
מחלקים את בצק השמרים לשני חלקים.
מרדדים חלק אחד לעלה מלבני בעובי 5 -6 מ"מ על משטח מקומח.
מורחים מעל מחצית מהמילוי בשכבה עדינה. משאירים רצועת בצק לא מרוחה באחד משולי הבצק הארוכים, אותה מברישים במעט מים או ביצה טרופה.
מגלגלים את הבצק לגלילה הדוקה ומהדקים היטב את החיבור (אחרת הבצק ייפתח בטיגון).
מניחים במקפיא ל-30 דקות.
חוזרים על פעולה זו עם מחצית הבצק שנותרה.
בעזרת סכין משונן פורסים את הגלילה לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
מניחים אותן על ריבועי נייר אפייה על תבנית. מכסים ומניחים להתפחה כמעט להכפלת הנפח.
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 150 מעלות ומטגנים את הסופגניות כ-3 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
מקשטים בפונדנט.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר