6-8 מנות
• סלסילת עלי חסה סלנובה
• סלסילת עלי רוקט
• סלסילת חסה עגולה
לנוגטין:
• 50 גרם בוטנים מולבנים
• 50 גרם שקדים פרוסים
• 50 גרם גרעיני חמניות
• 20 גרם פשתן
• 20 גרם צ׳יה
• 50 גרם מים
• 80 גרם סוכר
• 50 גרם סילאן
• ½ כפית מלח ים אטלנטי
• ½ כפית שבבי צ׳ילי
לוויניגרט:
• 2 שיני שום כתושות
• 1 כפית חרדל דיז׳ון
• 40 מ"ל מיץ פסיפלורה טרייה מסונן
• 20 גרם דבש
• מלח, פלפל שחור
• מיץ מלימון אחד
• 100 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את עלי המאכל היטב.
לנוגטין: בתנור שחומם מראש לחום נמוך (160 מעלות) קולים את כל הזרעים במשך 10 דקות.
יוצקים את המים, הסוכר והסילאן לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לקבלת קרמל בהיר. מוסיפים את הזרעים שקלינו והתבלינים ומערבבים בזריזות. מעבירים למשטח משומן או על משטח סיליקון ומשטחים בזריזות לעלה דק. מצננים. שוברים את משטח הזרעונים המקורמל או קוצצים לפיסות קטנות ושומרים בכלי אטום.
לרוטב: מכניסים את כל חומרי הרוטב לקנקן וטוחנים בעזרת מוט בלנדר, עד לקבלת תערובת אחידה.
להגשה: מסדרים בכלי הגשה את העלים, מזליפים מעל את הרוטב ומפזרים את פיסות הנוגטין.