• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות פתיחה

סלט ירוק בוויניגרט פסיפלורה עם נוגטין אגוזים וצ'ילי מלוח

6-8 מנות

• סלסילת עלי חסה סלנובה
• סלסילת עלי רוקט
• סלסילת חסה עגולה

לנוגטין:
• 50 גרם בוטנים מולבנים
• 50 גרם שקדים פרוסים
• 50 גרם גרעיני חמניות
• 20 גרם פשתן
• 20 גרם צ׳יה
• 50 גרם מים
• 80 גרם סוכר
• 50 גרם סילאן
• ½ כפית מלח ים אטלנטי
• ½ כפית שבבי צ׳ילי

לוויניגרט:
• 2 שיני שום כתושות
• 1 כפית חרדל דיז׳ון
• 40 מ"ל מיץ פסיפלורה טרייה מסונן
• 20 גרם דבש
• מלח, פלפל שחור
• מיץ מלימון אחד
• 100 מ"ל שמן זית


מאפינים

אופן ההכנה

שוטפים ומייבשים את עלי המאכל היטב.
לנוגטין: בתנור שחומם מראש לחום נמוך (160 מעלות) קולים את כל הזרעים במשך 10 דקות.
יוצקים את המים, הסוכר והסילאן לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לקבלת קרמל בהיר. מוסיפים את הזרעים שקלינו והתבלינים ומערבבים בזריזות. מעבירים למשטח משומן או על משטח סיליקון ומשטחים בזריזות לעלה דק. מצננים. שוברים את משטח הזרעונים המקורמל או קוצצים לפיסות קטנות ושומרים בכלי אטום.
לרוטב: מכניסים את כל חומרי הרוטב לקנקן וטוחנים בעזרת מוט בלנדר, עד לקבלת תערובת אחידה.
להגשה: מסדרים בכלי הגשה את העלים, מזליפים מעל את הרוטב ומפזרים את פיסות הנוגטין.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר