• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות פתיחה

טמפורה סושי עוף ופלפלים קלויים

6 מנות

1 פלפל אדום קלוי וחתוך לרצועות (אפשר להשתמש בפלפלים קנויים)
1 כפית אבקת ווסאבי מדוללת במעט מים
6 דפי אצת נורי לסושי

לטיגון עמוק:
שמן שמן

לאורז:
½1 כוסות אורז עגול לסושי
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי 
1/4 כפית אבקת שום

לעוף:
1/2 פרפר חזה עוף טרי
מלח
פלפל שחור גרוס

לטמפורה:
2 ביצים טרופות 
מלח 
פלפל שחור טחון 
1 כוס פירורי לחם 
1 כפית אורגנו יבש 
1 כפית זעתר יבש 

לרוטב:
3 כפיות מיונז משובח
2 כפיות אבקת ווסאבי
3 כפות רוטב סויה


מאפינים

אופן ההכנה

מכינים את האורז (לא כמו שמכינים אורז לסושי): שמים אורז ו-½1 כוסות מים בסיר. מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה 25 דקות בדיוק. מצננים היטב.
מכינים את העוף: חוצים את חזה העוף לרוחב, כדי ליצור 2 משטחים דקים, וחותכים לרצועות בעובי 2 ס"מ. מתבלים בפלפל ומלח.
מכינים את הרולים: מניחים מחצלת לגלגול סושי על משטח עבודה ועליה דף אצת נורי, כשצידו המבריק כלפי מעלה. טובלים ידיים במים ומשטחים שכבת אורז בעובי 1/2 ס"מ. מניחים רצועת עוף לרוחב העלה על האורז, לידה רצועת פלפל קלוי ועל הכל פס משחת ווסאבי. מגלגלים לגלילה הדוקה מאוד. מכינים כך את כל הרולים.
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים ושומרים בקירור.
מצפים, מטגנים ומגישים: מחממים שמן לטיגון עמוק, טורפים ביצים ומתבלים במלח ופלפל. בכלי נפרד מערבבים פירורי לחם עם עשבי תיבול יבשים.
טובלים את הרולים בביצה טרופה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן החם כ-3 דקות להזהבה עמוקה. מעבירים לנייר סופג.
פורסים את הרולים למנות ומגישים לצד הרוטב.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר