6 מנות
1 פלפל אדום קלוי וחתוך לרצועות (אפשר להשתמש בפלפלים קנויים)
1 כפית אבקת ווסאבי מדוללת במעט מים
6 דפי אצת נורי לסושי
לטיגון עמוק:
שמן שמן
לאורז:
½1 כוסות אורז עגול לסושי
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/4 כפית אבקת שום
לעוף:
1/2 פרפר חזה עוף טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
לטמפורה:
2 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור טחון
1 כוס פירורי לחם
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית זעתר יבש
לרוטב:
3 כפיות מיונז משובח
2 כפיות אבקת ווסאבי
3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה
מכינים את האורז (לא כמו שמכינים אורז לסושי): שמים אורז ו-½1 כוסות מים בסיר. מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה 25 דקות בדיוק. מצננים היטב.
מכינים את העוף: חוצים את חזה העוף לרוחב, כדי ליצור 2 משטחים דקים, וחותכים לרצועות בעובי 2 ס"מ. מתבלים בפלפל ומלח.
מכינים את הרולים: מניחים מחצלת לגלגול סושי על משטח עבודה ועליה דף אצת נורי, כשצידו המבריק כלפי מעלה. טובלים ידיים במים ומשטחים שכבת אורז בעובי 1/2 ס"מ. מניחים רצועת עוף לרוחב העלה על האורז, לידה רצועת פלפל קלוי ועל הכל פס משחת ווסאבי. מגלגלים לגלילה הדוקה מאוד. מכינים כך את כל הרולים.
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים ושומרים בקירור.
מצפים, מטגנים ומגישים: מחממים שמן לטיגון עמוק, טורפים ביצים ומתבלים במלח ופלפל. בכלי נפרד מערבבים פירורי לחם עם עשבי תיבול יבשים.
טובלים את הרולים בביצה טרופה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן החם כ-3 דקות להזהבה עמוקה. מעבירים לנייר סופג.
פורסים את הרולים למנות ומגישים לצד הרוטב.