• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות פתיחה

טמפורה סושי עוף ופלפלים קלויים

6 מנות

1 פלפל אדום קלוי וחתוך לרצועות (אפשר להשתמש בפלפלים קנויים)
1 כפית אבקת ווסאבי מדוללת במעט מים
6 דפי אצת נורי לסושי

לטיגון עמוק:
שמן שמן

לאורז:
½1 כוסות אורז עגול לסושי
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי 
1/4 כפית אבקת שום

לעוף:
1/2 פרפר חזה עוף טרי
מלח
פלפל שחור גרוס

לטמפורה:
2 ביצים טרופות 
מלח 
פלפל שחור טחון 
1 כוס פירורי לחם 
1 כפית אורגנו יבש 
1 כפית זעתר יבש 

לרוטב:
3 כפיות מיונז משובח
2 כפיות אבקת ווסאבי
3 כפות רוטב סויה


מאפינים

אופן ההכנה

מכינים את האורז (לא כמו שמכינים אורז לסושי): שמים אורז ו-½1 כוסות מים בסיר. מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה 25 דקות בדיוק. מצננים היטב.
מכינים את העוף: חוצים את חזה העוף לרוחב, כדי ליצור 2 משטחים דקים, וחותכים לרצועות בעובי 2 ס"מ. מתבלים בפלפל ומלח.
מכינים את הרולים: מניחים מחצלת לגלגול סושי על משטח עבודה ועליה דף אצת נורי, כשצידו המבריק כלפי מעלה. טובלים ידיים במים ומשטחים שכבת אורז בעובי 1/2 ס"מ. מניחים רצועת עוף לרוחב העלה על האורז, לידה רצועת פלפל קלוי ועל הכל פס משחת ווסאבי. מגלגלים לגלילה הדוקה מאוד. מכינים כך את כל הרולים.
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים ושומרים בקירור.
מצפים, מטגנים ומגישים: מחממים שמן לטיגון עמוק, טורפים ביצים ומתבלים במלח ופלפל. בכלי נפרד מערבבים פירורי לחם עם עשבי תיבול יבשים.
טובלים את הרולים בביצה טרופה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן החם כ-3 דקות להזהבה עמוקה. מעבירים לנייר סופג.
פורסים את הרולים למנות ומגישים לצד הרוטב.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר