• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגיות אלפחורס זברה

20 עוגיות

150 גרם קורנפלור
75 גרם קמח
2 גרם אבקת סודה לשתייה
4 גרם אבקת אפייה
100 גרם חמאה רכה
80 גרם אבקת סוכר
1 כפית משחת וניל
40 גרם שמנת מתוקה
3 חלמונים
20 גרם קקאו כהה

למילוי ולציפוי:
כ- 200 גרם ריבת חלב
קוקוס טחון


מאפינים

אופן ההכנה

  • מנפים את הקורנפלור, קמח, אבקת הסודה ואבקת האפייה.
  • בקערת מערבל מצויד בוו גיטרה מקציפים את החמאה, וניל ואבקת הסוכר, לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד.
  • מוסיפים את תערובת היבשים במהירות נמוכה, ומערבלים קצרות רק עד שהם נספגים בתערובת.
  • מחלקים את התערובת ל-2 ומוסיפים למחצית את הקקאו.
  • מערבבים חלקית את התערובת הבהירה עם התערובת הכהה.
  • עוטפים בניילון נצמד ומקררים לשעה.
  • מחממים את התנור לחום 160 מעלות.
  • מרדדים את הבצק לעובי אחיד של 4 מ"מ. מקפיאים.
  • קורצים מהבצקים עיגולים בקוטר של 3-4 ס"מ.
  • אם במהלך העבודה בבצק מתחמם ומתרכך, מעבירים לצינון זריז במקפיא.
  • מניחים את העוגיות על תבניות אפייה מרופדות בנייר, אופים כ-8 דקות עד שהן יציבות ועדיין צבען בהיר מאוד. מצננים.
  • מזלפים ריבת חלב על מחצית מהעוגיות ומצמידים כל זוג ליצירת עוגיות סנדוויץ'.
  • מורחים גם את שולי העוגייה.
  • שמים את הקוקוס בקערה בינונית ומגלגלים כמו גלגל את השוליים הדביקים בתוך שבבי הקוקוס.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר