20 עוגיות
150 גרם קורנפלור
75 גרם קמח
2 גרם אבקת סודה לשתייה
4 גרם אבקת אפייה
100 גרם חמאה רכה
80 גרם אבקת סוכר
1 כפית משחת וניל
40 גרם שמנת מתוקה
3 חלמונים
20 גרם קקאו כהה
למילוי ולציפוי:
כ- 200 גרם ריבת חלב
קוקוס טחון

אופן ההכנה
- מנפים את הקורנפלור, קמח, אבקת הסודה ואבקת האפייה.
- בקערת מערבל מצויד בוו גיטרה מקציפים את החמאה, וניל ואבקת הסוכר, לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת היבשים במהירות נמוכה, ומערבלים קצרות רק עד שהם נספגים בתערובת.
- מחלקים את התערובת ל-2 ומוסיפים למחצית את הקקאו.
- מערבבים חלקית את התערובת הבהירה עם התערובת הכהה.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים לשעה.
- מחממים את התנור לחום 160 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעובי אחיד של 4 מ"מ. מקפיאים.
- קורצים מהבצקים עיגולים בקוטר של 3-4 ס"מ.
- אם במהלך העבודה בבצק מתחמם ומתרכך, מעבירים לצינון זריז במקפיא.
- מניחים את העוגיות על תבניות אפייה מרופדות בנייר, אופים כ-8 דקות עד שהן יציבות ועדיין צבען בהיר מאוד. מצננים.
- מזלפים ריבת חלב על מחצית מהעוגיות ומצמידים כל זוג ליצירת עוגיות סנדוויץ'.
- מורחים גם את שולי העוגייה.
- שמים את הקוקוס בקערה בינונית ומגלגלים כמו גלגל את השוליים הדביקים בתוך שבבי הקוקוס.