דף בית › מתכונים עוגיות ג'ינג'ר מתובלות 80-100 עוגיות 175 גרם חמאה175 גרם סוכר חום2 ביצים400 גרם קמח6 גרם אבקת אפיה10 גרם ג'ינג'ר יבש טחון1 כפית אגוז מוסקט טחון2 כפיות פלפל אנגלי טחוןביצה טרופהסוכר אופן ההכנה מקציפים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף לתערובת אחידה.מוסיפים את יתרת המרכיבים ומגבשים לבצק חלק.מחלקים ל-4 חלקים.יוצרים מכל חלק גליל ומקפיאים לשעה.מברישים את הגלילים בביצה ומגלגלים בסוכר, פורסים לפרוסות בעובי 5 מ"מ ומניחים על תבנית אפיה.אופים בחום של 160 מעלות כ-15 דקות.