כ-60 עוגיות
לבצק-
200 גרם חמאה רכה
70 גרם טחינה גולמית
100 גרם גבינה לבנה
50 גרם אבקת סוכר
קליפה מגוררת מתפוז
500 גרם קמח
למילוי-
300 גרם פרג טחון טרי
100 גרם חלב
50 גרם מיץ תפוזים
100 גרם חמאה
200 גרם סוכר
150 גרם צימוקים, קצוצים
75 גרם פירורי ביסקוויטים

אופן ההכנה
- במיקסר מצויד בוו גיטרה מקציפים חמאה, טחינה, סוכר וגבינה עד לקבלת תערובת גרגרית, מוסיפים קמח ולשים עד קבלת בצק אחיד. מחלקים לשלושה חלקים, עוטפים בניילון ומקררים לשעתיים.
- למילוי- מכניסים את כל המרכיבים, למעט פירורי לביסקוויטים, לתוך סיר, מביאים לרתיחה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מן האש ומוסיפים פירורים. מצננים.
- מרדדים כל חלק בצק על משטח מקומח לעלה דק, מניחים 1/3 מהתערובת לאורך קצה מלבן הבצק ומגלגלים לגלילה מהודקת. חוזרים על פעולה זו עם יתרת הבצק והמילוי.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומסמנים חתכים על גבי הרולדה, שתקל על פריסתה לאחר האפייה.
- אופים בחום של 160 מעלות כ-30 דקות, עד הזהבה, מוציאים מהתנור ופורסים לפרוסות. מצננים ומגישים.